Acasa Diverse Cele mai bune aplicatii de Horoscop pentru Smartphone-ul tau

Cele mai bune aplicatii de Horoscop pentru Smartphone-ul tau

by Dragos Schiopu

Multi dintre voi sunteti credeti in ceea ce spun astrele si din acest motiv, nu trebuie sa intri zilnic pe internet sau sa platesti operatorii de telefonie mobila ca sa-ti trimita SMS cu horoscopul zilei ci poti afla ce-ti rezerva astrele instalandu-ti o aplicatie de horoscop.

eAstrolog Mobile este disponibila pentru cei care au smartphone-uri cu sistemul de operare Android. Aplicatia apartine celui ami vechi site de astrologie din tara noastra. Interfata este simpla si intuitiva, permite citirea horoscopului zilnic pe baza datei de nastere furnizate de catre dumneavoastra. Instaleaza-ti si tu gratuit aplicatia eAstrolog Mobile de aici. Horoscopul zilei curente este disponibil de la ora 1 dimineata si se incarca automat la prima deschidere a aplicatiei dupa ora respectiva. Aplicatia este complet gratuita si nu include reclame.

Horoscop Apps este aplicatia celor de la acvaria.com, ofera zilnic si gratuit, horoscopul pe ecranul smartphoneului tau. Pe langa asta, alegi zodia pe care o vrei si vezi ce-ti rezerva astrele, pe langa asta ai si posibilitatea de a da share pe email sau pe retelele de socializare facebook, twitter si google plus. Poti instala gratuit Horoscop pentru Android de aici.

Horoscop App este o plicatie cu si despre astrologie pentru telefoanele cu iOS adica pentru cei cu iPhone. Aplicatia este gratuita si ofera horoscopul zilnic pentru toate cele 12 semne zodiacale. Aveti posibilitatea de a comenta fiecare prezicere astrologica pentru a va impartasi experiente si sfaturi. Comentariile vor duce atat la socializare intre cei cu aceleasi semne zodiacale cat si pentru a imbunatati aplicatia. Pentru a va folosi de aceasta aplicatie aveti nevoie de conexiune permanenta la internet. Puteti descarca aplicatia gratuit pentru iOS de aici. Aceasta este compatibila cu iPhone, iPod touch and iPad. Necesita iOS 4.3 sau mai nou.

Eva Horoscop etse o aplicatie gratuita disponibila pentru cei cu sistemul de operare Symbian. Aplicatia ofera preziceri astrologice si biritm zilnic pentru fiecare zodie. Este disponibila in limba engleza dar si in limba romana.

s-ar putea sa-ti placa