Acasa Diverse Cea de-a VI-a editie a proiectului SpringIT

Cea de-a VI-a editie a proiectului SpringIT

by Dragos Schiopu

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta deschiderea celei de-a VI-a editii a proiectului SpringIT. Acest eveniment va avea loc in perioada 13 – 17 martie, anul curent, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, fiind si partenerul Facultatii de Cibernetica.

Pentru cei ce inca nu stiu si au curiozitatea, SiSC (www.sisc.ro) este printre cele mai vechi organizatii studentesti din ASE, cu peste 200 de proiecte desfasurate pana in prezent. Scopul acestei organizatii este acela de a reprezenta interesele si drepturile studentilor in raport cu mediul academic. Pe langa acesta, se mai adauga si crearea de noi oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

Proiectul SpringIT faciliteaza crearea unei legaturi intre tinerii pasionatii de IT si reprezentantii celor mai importante companii din domeniu. Pe parcursul a cinci zile, studentii implicati in acest proiect vor avea parte de prezentari si activitati puse la dispozitie de catre cele mai renumite si in acelasi timp active firme de IT. Cu sprijinul acestora, studentii vor afla cele mai importante informatii despre ce inseamna si reprezinta un job, cat si informatii despre cum poti aplica la jobul respectiv pentru a-l obtine.

Asadar studentii ce isi doresc un astfel de job isi pot incarca CV-urile online pentru a se putea inscrie la diverse evenimente in urma completarii unui formular, pe care il gasiti aici. CV-urile ce vor fi incarcate pe site, vor ajunge la parteneri, ulterior urmand sa fie incarcate in baza lor de date si analizate. Principalul partener al acestei editii este Accenture. Iar pentru evenimentele dedicate, de tip Career Day, vor fi sustinute de reprezentantii unor firme precum: Microsoft, IBM si Raiffeisen, iar pentru workshop-urile organizate vor fi sustinute de catre Bearing Point, ING, Metro Systems, SEERS, Play Solutions si Ernst & Young.

Bineinteles reprezentantii fiecarei companii vor fi prezenti la festivitatea de deschidere a evenimentului. Pentru cei interesati despre acesta editie si despre evenimentele ce vor avea loc, puteti accesa programul disponibil de pe site-ul proiectului.

Atentie! Este important ca fiecare student in parte, ce doreste sa participe, sa se inscrie online, pentru a putea primi un cod unic si pentru a putea beneficia de oportunitate. Pentru mai multe detalii si informatii puteti intra pe site-ul proiectului sau pe pagina de facebook dedicata, unde puteti afla cele mai proaspete informatii despre proiect.

s-ar putea sa-ti placa