Acasa Diverse Ce intentioneaza Apple sa dezvaluie la evenimentul din 27 octombrie?

Ce intentioneaza Apple sa dezvaluie la evenimentul din 27 octombrie?

by Dragos Schiopu

Pentru pasionatii de Apple cred ca acest articol va fi cea mai buna veste pe care au primit-o in aceasta tomana dupa lansarea bine cunoscutului iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Pentru cei curiosi Apple va avea un nou eveniment in data de 27 octombrie a acestui an unde se presupune ca ar dezvalui cele mai proaspete informatii despre viitorul produs.

Se pare totusi ca acest eveniment nu prezinta garantia ca se va desfasura in mod cert, deorece presa inca nu a primit invitatiile pentru acest eveniment. Cel putin asa spun zvonurile, in conditiile in care nu s-a anuntat nimic oficial. Lunga asteptare in ceea ce priveste noul design si stil pentru MacBook Pro se pare ca va lua sfarsit in curand, caci daca evenimentul se va tine pe 27 octombrie, despre acest produs se va vorbi.

In cazul in care toate aceste zvonuri se vor dovedi adevarate, atunci vom putea vorbi despre un nou aspect al gamei de MacBook-uri, cu mici modificari ce includ functiile cheie ale diverselor aplicatii pe care le folositi. Tot zvonurile spun ca placa grafica este cu mult superioara fata de cele de pana acum, iar mici modificari vor fi si pe partea de touch, USB, dar si upgrade-ul pentru Thunderbolt 3.

Tot la acest eveniment se prea poate sa se mai anunte cateva schimbari pentru anumite produse de la Apple cum ar fi o revigorare a lui MacBook Air, dar toate aceste date sunt doar la nivel de zvonuri si nimic nu este sigur.

s-ar putea sa-ti placa