Acasa Diverse Ce aplicatie te ajuta sa-ti controlezi frigiderul?

Ce aplicatie te ajuta sa-ti controlezi frigiderul?

by Dragos Schiopu
aplicatie

Pare destul de ciudat sa vorbim despre controlul unor produse, obiecte sau servicii de la distanta, dar avand in vedere ca tehnologia se dezvolta foarte mult intr-un timp atat de scurt, nu ar mai trebui ca toate aceste lucuri sa ni se para ciudate. Ba mai mult decat atat, daca luam in calcul si aplicatiile ce au aparut pe piata din tara noastra am spune ca suntem si noi in pas cu cele mai dezvoltate tari europene.

Si putem afirma acest lucru pentru ca de foarte putin timp a fost lansata o aplicatie de cei de la Simfony Mobile ce iti permite sa-ti controlezi de la distanta toate aparatele frigorifice. Aplicatia despre care am amintit mai devreme se numeste Connected Cabinets si poate controla, gestiona si monitoriza de la distanta toate echipamentele frigorifice.

Tot ce ai nevoie pentru a putea utiliza aceasta aplicatie este vorba de o cartela SIM M2M si de o platforma de management in cloud.

Ce tip de informatii iti poate oferi aceasta aplicatie Connected Cabinets?

Asa cum am spus si cu alte ocazi Internetul Lucrurilor a inceput sa se dezvolte treptat si in tara noastra. Chiar daca acum, primii pasi sunt tematorii, iar inceputul unul greoi se pare ca de aici incolo vom avea parte de fel de fel de aplicatii care sa ne tina conectati la obictele din jurul nostru. Iar una dintre aceste aplicatii este chiar Connected Cabinets. Pe langa faptul ca aceasta iti poate controla frigiderul de la distanta iti mai poate oferi informatii de genul:

  • luminozitatea;
  • temperatura;
  • uminidatea;
  • nr deschiderilor usii frigiderului si multe altele;

Aceasta aplicatie iti poate fi de un real folos daca luam in considerare faptul ca iti ofera informatii despre starea alimentelor in timp real, cat si economii benefice pentru tine si compania ta. Tu iti doresti o astfel de aplicatie in locuinta ta sau la compania pe care o conduci?

s-ar putea sa-ti placa