Acasa Diverse Cat castiga Facebook de pe urma noastra?

Cat castiga Facebook de pe urma noastra?

by Dragos Schiopu

De-a lungul timpului m-am intrebat daca eu, ca simplu utilizator insemn ceva pentru cea mai mare retea de socializare. Avand in vedere ca sunt un utilizator care are potential pentru a folosi anumite lucruri platite de catre cei care doresc sa-si realizeze o reclama in Social Media.

google-vs-facebookAsa ca, cei de la AVG au nascocit o aplicatie pentru Google Chrome care ne va analiza profilurile de pe retelele de socializare. Evident, cele mai importante fiind determinate de catre Facebook si Google.

Dupa ce mi-am analizat conturile mele a reiesit ca pentru Facebook contul meu valoreaza aproximativ 9 dolari, iar pentru Google aproape 30 de dolari.

Aplicatia de care vorbesc se numeste PrivacyFix, dar scopul acesteia nu este nici pe departe sa ne arate noua cat valoram pentru Facebook sau Google, ci are ca scop informarea utilizatorilor cu privire la anumite moduri pentru a isi putea securiza mai bine conturile din Social Media.

Cum castiga Facebook de pe urma noastra?

Conform aplicatiei, se pare ca persoanele care distribuie foarte multe mesaje si fotografii, sau pur si simplu sunt indragostite de butonul magic „Like”, sunt cei mai profitabili utilizatori. Totodata, in urma unor statistici se pare ca femeile valoreaza in medie cu peste 25% decat barbatii, iar cei care genereaza cel mai mult profit sunt americanii si canadienii. Un utilizator cu cat este mai activ, cu atat este mai predispus sa acceseze si reclamele sponsorizate.

Dupa mai multe teste, a reiesit ca in medie utilizatorii dau 130 de like-uri, publica aproximativ 9 fotografii si scriu in jur de 110 mesaje.

Cum castiga Google de pe urma noastra?

Din spusele aplicatiei se pare ca valoarea utilizatorilor este determinata de ultimele cautari care au fost facute in ultima perioada. Adica cu cat un utilizator face mai multe cautari in Google, cu atat el devine tot mai profitabil.

Aplicatia o puteti instala urmand link-ul acesta. Totodata, sunt foarte curios cat valorati si voi pentru Google si Facebook.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

bucur 11-05-2014 - 15:52

Ei castiga noi castigam. Probabil e bine pentru toata lumea.

Comentariile sunt inchise.