Acasa Diverse Canon lansează un nou software pentru imprimarea fotografiilor cu echipamentele din gama PIXMA şi o nouă aplicaţie Facebook

Canon lansează un nou software pentru imprimarea fotografiilor cu echipamentele din gama PIXMA şi o nouă aplicaţie Facebook

by Dragos Schiopu

Canon lansează astăzi o nouă gamă de soluţii software pentru imprimarea fotografiilor care ajută utilizatorii să îşi organizeze şi imprime momentele preferate sau să îşi exploreze creativitatea cu ajutorul imprimantei PIXMA. Noua gamă include şi o aplicaţie Facebook care ajută la imprimarea fotografiilor direct din albumele foto ale reţelei sociale, în timp ce My Image Garden este o platformă ce combină toate programele software disponibile pentru Canon PIXMA într-o singură interfaţă uşor de utilizat.

Print Your Days
Canon a creat o nouă aplicaţie Facebook, Print Your Days, care ajută la imprimarea fotografiilor direct de pe platformă, fără niciun software adiţional. Aplicaţia, disponibilă online prin intermediul Facebook, include instrumente care permit ajustarea automată a fotografiilor şi posibilitatea de a crea colaje unice cu până la cinci fotografii imprimate pe o pagină. De asemenea, aplicaţia oferă şi o serie de stiluri şi opţiuni de editare cum ar fi: ajustarea marginilor, decupare, posibilitatea de a adăuga legenda şi efecte fotografice, de exemplu tonurile sepia pentru un aspect vintage. O selecţie de 24 de fundaluri colorate pot fi alese pentru a decora fundalul colajului, de la buline sau dungi amuzante până la mai multe efecte naturale, cum ar fi iarba sau pluta, adăugând astfel încă o abordare creativă la imprimarea fotografiilor.
Print Your Days face posibilă, de asemenea, imprimarea fotografiilor încărcate pe Facebook de către prieteni, astfel încât fotografiile din vacanţe, de sărbători sau alte ocazii speciale să poată fi împărtăşite cu uşurinţă, atât imprimate, cât şi online. La lansare, aplicaţia Print Your Days va fi disponibilă în limba engleză.

My Image Garden
Noul software PIXMA de imprimare, My Image Garden, face mai accesibilă legătura între software-urile de imprimare şi scanare. Disponibilă pentru toate imprimantele PIXMA lansate începând cu toamna anului 2010, My Image Garden, este o platformă care combină toate programele software disponibile pentru imprimantele Canon PIXMA într-o singură interfaţă uşor de folosit. Printre noile caracteristici se numără Automatic Suggestion, soluţie care caută imagini în PC şi afişează fotografii uitate pe desktop într-un slideshow. Imaginile pot fi ulterior editate şi imprimate cu ajutorul My Image Garden. Automatic Layout foloseşte tehnologia de clasificare a imaginilor, pentru a recunoaşte anumite fotografii şi pentru a recomanda în mod automat aspectul optim pentru imprimare. Software-ul de recunoaştere facială detectează chipurile din fotografii şi grupează imaginile automat, facilitând localizarea imaginilor care includ anumiţi prieteni sau familia.

My Image Garden va fi disponibil pentru descărcare începând cu sfârşitul lunii iulie 2012. Conţinut nou şi experienţă de utilizare cu CREATIVE PARK PREMIUM.
Disponibile prin software-ul Canon, My Image Garden, sunt:
CREATIVE PARK PREMIUM, resursa gratuită Canon pentru descărcarea şi crearea felicitărilor personalizate, calendarelor şi a altor produse de papetărie. Include acces la imagini exclusive şi lucrări ale unor fotografi şi artişti faimoşi, cu modele populare precum Paddingron Bear, Peter Rabbit şi The Very Hungy Caterpilar a lui Eric Carle.
CREATIVE PARK PREMIUM a fost actualizat pentru a oferi un proces de selecţie a imaginilor nou şi uşor de folosit care oferă posibilitatea de a afişa, descărca şi imprima fotografii printr-o singură interfaţă.
De asemenea, inclus în varianta actualizată a lui CREATIVE PARK PREMIUM este un conţinut nou şi interesant, printre care fotografii unice şi şabloane de la National Geographic care pot fi folosite pentru a crea calendare.
Conţinutul nou de la NASA include o selecţie de şabloane care pot fi imprimate pentru a crea nave spaţiale 3D.

s-ar putea sa-ti placa