Acasa Jocuri Candy Crush Soda Saga s-a lansat oficial

Candy Crush Soda Saga s-a lansat oficial

by Dragos Schiopu

Azi, fanii Candy Crush au avut un nou motiv de bucurie: King Digital Entertainment a lansat oficial jocul Candy Crush Soda Saga pentru iOS si Android.
Candy-Crush-Soda-Saga-Header-664x374
Chiar daca este evident faptul ca noul joc deriva din cel original, Candy Crush Soda Saga aduce elemente noi si cinci moduri de joc, care te vor tine in prinza si nu te vor lasa sa te plictisesti. Acestea sunt Soda, Soda Bears, Frosting, Honey si Chocolate. Trebuie mentionat pactul ca, desi jocul a fost lansat doar azi, este deja pe primul loc in AppStore si Google Play.

Actiunea Candy Crush Soda Saga se petrece tot in faimosul Candy Kingdom. Modul de joc este in proportie de 90% identic cu cel original: trebuie sa grupezi minim 3 bomboane de aceeasi culoare, cu scopul de a indeplini cerinta nivelului. Jocul este gratuit, dar, la fel ca in Candy Crush, poti achizitiona boostere pentru a te ajuta sa finalizezi un nivel mai repede si mai usor.
Candy-Crush-SODA-75
Sebastian Knutsson, director de creatie la King, a declarat ca „Suntem incantati sa oferim jucatorilor nostri sansa de a experimenta urmatoarea etapa din franciza, acum ca Candy Crush Soda Saga este disponibil pe dispozitivele mobile” . De asemenea, acesta a mai adaugat ca ,,Continuam sa fim uimiti de succesul global de care se bucura Candy Crush si primul feedback pozitiv pentru Candy Crush Soda Saga, acesta fiind lansat oficial pe Facebook luna trecuta. Odata cu lansarea jocului si pentru smartphone-uri, fanii vor putea juca acest joc oriunde, oricand si pe orice dispozitiv si speram ca ei sa se distreze jucand Candy Crush Soda Saga, la fel de mult cum ne-am distrat noi facandu-l.”.

Am incercat si eu noul joc oferit de King si pot spune ca mi-a facut o prima impresie buna, fiind foarte bine realizat si facandu-te sa iti doresti sa treci cat mai multe nivele.

s-ar putea sa-ti placa