Acasa Diverse Avantajele unui colțar de bucătărie

Avantajele unui colțar de bucătărie

by Dragos Schiopu

Atunci când amenajezi o bucătărie, în special una mică, probabil te vei lovi de dificultăți atunci când vei încerca să așezi toată mobila de care ai nevoie. Este esențial ca bucătăria să nu fie numai un spațiu de gătit, ci și o zonă de relaxare, nu numai atunci când iei masa cu familia ta. Un colțar bucătărie poate fi alegerea perfectă pentru amenajarea unui colțișor confortabil.

Canapele de colț au fost întotdeauna printre cele mai utilizate piese mobilier în locuințe, datorită design-urilor lor extrem de inteligent. Sunt confortabile și convenabile și reușesc întotdeauna să-i satisfacă pe proprietarii de locuințe. Un colțar bucătărie este folosit mai rar în ziua de astăzi și numai în cazurile în care este necesar să se echipeze o zonă de luat masa undeva în colț. Însă un colțar bucătărie este un tip de canapea de colț care rezolvă mai multe probleme simultan datorită configurației sale ușor de utilizat. Vom apela de obicei la colțare bucătărie atunci când spațiul pe care îl avem la dispoziție este un spațiu mic și dorim fie să creăm spațiu de depozitare, fie dorim să cream zone de separare cu ajutorul lor.

Iată care sunt avantajele unor coltare bucatarie.

Principalele avantaje ale unor colțare bucătărie

Mobila de colț este potrivită atât pentru camere mici, cât și pentru bucătării spațioase. Mobilierul cu acest aspect ocupă doi pereți adiacenți, ceea ce reprezintă principalul avantaj al mobilierului de colț pentru bucătărie. În plus, există o serie de avantaje.

Compact

Cel mai mare avantaje pe care îl vei avea cu colțare bucătărie este că ele economisesc spațiu, ceea ce este extrem de important în apartamentele mici.

Un alt avantaj este că un colțar bucătărie poate fi atât egal pe ambele părți, cât și în formă de L, mai lung pe stânga sau pe dreapta, în funcție de necesitățile tale și de constrângerile spațiului disponibil.

Practic

Amenajarea colțului bucătăriei creează astfel mult spațiu pentru zona de recreere. De-a lungul pereților poți pune un colțar, o masă și scaune unde membrii familiei se pot aduna.

Zonarea spațiului bucătăriei

Un colțar bucătărie este ideal pentru zonarea spațiului din bucătăriei. Împărțind suprafața podelei în două sectoare, unul dintre ele poate fi utilizat exclusiv pentru gătit, iar în celălalt pentru a crea ceva de genul sufrageriei, unde vei putea citi confortabil un ziar la o ceașcă de cafea sau te vei putea uita la televizor. Astfel, chiar și o cameră mică va îndeplini două funcții simultan.

Soluție încăpătoare

Atunci când aleg colțare bucătărie pentru o bucătărie mică, mulți apreciază că acest design cu un colțar oferă un număr mare de scaune cu o amprentă relativ mică. Este simplu sa dai un search dupa coltar bucatarie in mediul virtual pentru a gasi ceea ce iti place! Într-adevăr, un colțar bucătărie este capabil să găzduiască fără efort chiar si șase persoane simultan. Este puțin probabil să stai confortabil cu același număr de vizitatori pe scaune separate. Și în ceea ce privește ușurința de a așeza canapeaua, un colțar bucătărie este câștigător evident.

Pat suplimentar

Cele mai multe colțare bucătărie pot fi extinse cu ușurință, transformându-se într-un pat mare pe care pot dormi două persoane. Acest lucru poate fi util dacă oaspeții au întârziat în mod neașteptat și decid să rămână peste noapte.

Prezența funcționalității suplimentare

Mulți producători adaugă la colțare bucătărie elemente funcționale care permit rezolvarea problemei depozitării diferitelor lucruri mici. De exemplu, în sertarul inferior poți așeza prosoape și șervețele pliate convenabil, fețe de masă și reviste proaspete cu rețete. Un astfel de spațiu îți va faec viața mult mai ușoară, deoarece multe dintre aceste articole sunt greu de plasat într-o bucătărie. Astfel, un colțar de bucătărie este și funcțional.

Ușor de îngrijit

Un colțar bucătărie este foarte practic și util. O astfel de canapea tapițată pentru bucătărie este adesea echipată cu huse detașabile, ușor de demontat și curățate într-o mașină de spălat obișnuită. Această tapițerie nu se va păta ușor și prezintă o rezistență crescută la mirosuri, pete, praf, ceea ce constituie așadar garanția pentru o durată lungă de viață.

s-ar putea sa-ti placa