Acasa Jocuri Au aparut primele informatii despre FIFA 16

Au aparut primele informatii despre FIFA 16

by Dragos Schiopu

fifa 16FIFA este cu siguranta unul dintre cele mai populare jocuri de pana acum. De fapt, fiecare persoana care are calculator de foarte mult timp iar cand era mic ii placea sa se joace la calculator, cu siguranta au jucat cel putin o data FIFA 98. Acesta este si jocul care mi-a facut copilaria mai frumoasa astfel incat cred ca am pierdut multe ore jucandu-l impreuna cu prietenii. Totusi de atunci a trecut foarte mult timp si astfel vorbim acum despre FIFA 16, un joc imbunatatit si cu o grafica parca rupta din meciurile de fotbal adevarate.

FIFA 15 a fost destul de apreciat de catre gameri insa acesta a prezentat cateva buguri pe PC, iar cateva din ele au fost rezolvate pe parcurs ceea ce ma face sa sper ca noua versiune nu va mai intampina probleme.

Dupa cum bine ne-am obisnuit, FIFA 16 va fi lansat in toamna acestui an, mai exact in luna septembrie.

In primul rand noua versiune vine cu cateva imbunatatiri vizibile ale graficii. Astfel gazonul va fi acum mult mai realist la fel si suporterii. Imbunatatiri vor mai fi facute si la videourile dinaintea meciurilor insa speram ca si jucatorii vor parea mai reali acum. Stim insa ca portarii vor fi mai inteligenti acum astfel incat duelurile 1 la 1 vor fi mult mai interesante acum, la fel si suturile de la distanta.

In ceea ce priveste modul multiplayer, si acesta va fi acum imbunatatit. Mai exact, lagul va fi indepartat astfel incat sa putem juca cu prietenii fara ca jocul sa mearga mai greu. De asemenea turneele vor fi acum live prin streaming si se vor bucura de asemenea de imbunatatiri.

Modul de cariera acum va putea fi jucat si online, ceea ce cred eu ca va fi foarte interesant. Astfel de acum nu ne mai ramane decat sa asteptam primele imagini precum si primele videoclipuri cu FIFA 16.

s-ar putea sa-ti placa