Acasa Jocuri Assassin’s Creed: Syndicate – noi dezvaluiri despre noul joc a celor de la Ubisoft

Assassin’s Creed: Syndicate – noi dezvaluiri despre noul joc a celor de la Ubisoft

by Dragos Schiopu

acv-gi-bg1

Seria Assassin’s Creed a inceput sa devina din ce in ce mai apreciata, fapt pentru care dezvoltatorii isi dau si mai mult interesul atat pentru partea de story-line cat si pentru cea grafica. Noul joc din seria Assassin’s Creed va purta denumirea de Assassin’s Creed: Syndicate, va avea imbunatatiri majore din toate punctele de vedere, cat si o continuare a povestii, desfasurata de data aceasta in Londra victoriana.

Dupa mai multe zvonuri in privinta lansarii unui nou joc din seria Assassin’s Creed, se pare ca in sfarsit cei de la Ubisoft au facut anuntul, au publicat in special si un set de trailere si imagini, cu spoilere din joc, astfel incat gamerii sa devina din ce in ce mai nerabdatori. Intreaga poveste a noului joc se va desfasura in Londra Victoriana in anul 1880, in jurul a doi protagonisti, mai exact, Jacob si Evie Frye. Este pentru prima data cand dezvoltatorii aleg sa adauge ca personaj principal o femeie, Evie.

Jocul, conform producatorilor urmeaza a fi lansat exclusiv pe PlayStation 4, Xbox One si PC, pe data de 23 octombrie a anului curent. Pe langa faptul ca jocul nu va putea fi lansat si pentru variantele mai vechi de console, PlayStation 3 si Xbox 360, acestia ne mai dau o veste proasta si ne anunta ca Assassin’s Creed: Syndicate va fi unul dintre putinele titluri ce nu vor beneficia de o componenta multiplayer.

Marc-Alexis Cote, directorul creativ al proiectului, a afirmat faptul ca viitorul lor joc nu va avea optiunea de a fi jucat multiplayer, intocmai pentru a ajuta seria sa se intoarca la punctul de start, la experienta de acum opt ani. Dupa cum bine stiti seria Assassin’s Creed a inceput fara un modul multiplayer, avand doar posibilitatea de a fi jucat strict pentru poveste, fara sa mai beneficieze si de alte elemente ce ar putea sa duca la mai multe ore de gameplay.

s-ar putea sa-ti placa