Acasa Diverse Aplicatia de Facebook pentru telefoanele mai putin smart

Aplicatia de Facebook pentru telefoanele mai putin smart

by Dragos Schiopu

facebook-1388319977Nu avem toti norocul sa detinem telefoane cu procesoare si memorii RAM care sa poata rula absolut orice aplicatie. De exemplu sunt foarte multe telefoane care pur si simplu nu pot rula aplicatia celor de la Facebook doar pentru simplul fapt ca nu dispun de o parte hardware destul de puternica. In acest caz exista o aplicatie tot a celor de la Facebook conceputa special pentru telefoanele mai putin smart.

Mai exact este vorba despre Facebook Lite, o aplicatie conceputa inca din 2009 insa care in ultimele zile a fost publicata in tari sarace precum Bangladesh, Nepal, Sudan, Vietnam, Nigeria si Africa de Sud. In functie de succesul pe care il va avea in aceste tari, aplicatia va putea aparea si in altele.

Mai exact, Facebook Lite este o aplicatie mult mai simplificata pentru telefoanele cu Android insa este compatibila cu conexiunea 2G. Intr-adevar, multi dintre voi dispuneti deja de conexiunea 4G insa inca exista tari in care reteaua 2G inca mai este foarte populara.

Spuneam mai sus ca aceasta este o aplicatie pentru telefoanele mai putin smart. Mai corect spus ar fi faptul ca Facebook Lite este o aplicatie pentru telefoanele feature.

Parerea mea este ca Facebook a facut o miscare inteligenta astfel incat cu siguranta in urmatoarea perioada numarul de utilizatori Facebook va creste considerabil.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Daniela Ionela Iorga 26-01-2015 - 23:48

o aplicatie buna si utila pentru posesorii de telefoane mai putin Inteligente,caci si oamenii de rand,care nu isi pot permite telefoane super performante ,vor sa aiba acces la facebook.

Comentariile sunt inchise.