Acasa Diverse Aparate de purificat aerul

Aparate de purificat aerul

by Dragos Schiopu
aparat de purificat aerul

Pe baza discutiilor care s-au iscat saptamana trecuta m-am gandit ca astazi sa scriu ceva interesant despre acele aparate care te ajuta sa respiri un aer cat de cat fara impuritati.

Acest articol este de fapt reflactia a ceea ce s-a intamplat in ultima saptamana in Ploiesti, referitor la poluarea acestui oras, cat si nemultumirea mea pentru ceea ce mi-a fost dat sa miros si sa vad seara trecuta in zona de nord a orasului.

 

De ce in zona de nord? Simplu, deoarece este zona pe care o frecventez cel mai  mult avand in vedere ca sunt navetista, iar microbuzul il iau din acea zona. Pe de alta parte aparatele despre care vreau sa scriu astazi a fost rezultatul intrebarii mele:

poluare

Cum as putea sa respir un aer curat in conditiile date?

Mai ales ca autoritatile par sa nu faca nimic specia pentru acest caz sau doar nu stiu cum sa gestioneze acest lucru pe placul cetatenilor. Cat despre nevoia mea de a scrie despre aparatele de purificat aerul a fost pur si simplu un imbold la tot ceea ce s-a intamplat in ultima perioada si reactia mea in legatura cu acest lucru.

Cand esti dispus sa cauti lucruri si produse care sa te ajute sa-ti imbunatatesti calitatea vietii nu mai vorbim nici despre sumele de bani investite, nici despre firmele care au conceput acele produse, ci despre cat de benefice pot fi acele produse si cat de bine iti pot satisface anumite nevoi.

De ce un aparat de purificat aerul?

Pentru ca nimeni nu va face nimic pentru a imbunatatii calitatea aerului pe care il respiri, asta nu mai trebuie dovedita de nimeni. Si pentru ca esti responsabil in mare masura de calitatea vietii tale, cat si a celor din jurul tau. Iar daca nu te poti bucura de un aer curat, pentru ca nu locuiesti la munte sau din alte motive, poti obtine un aer respirabil utilizand un aparat de purificat aerul.

Specificatii si date tehnice a aparatului de purificat aerul

  • tip – purificator de aer;
  • numar viteze – 3;
  • functii – indicator schimbare filtru / capteaza particulele de praf si polen din aer;
  • sistem filtrare – HEPA;
  • culoare – alb;
  • alimentare – 220 – 240 V;
  • greutate (kg) – 4.7;
  • altele – 3 setari de purificare / potrivit pentru camere de pana la 30 de metri patrati;

Aparatul de purificat aer PUREZA250 beneficiaza de un indicator de schimbare a filtrului si mai mult de atat purifica aerul in profunzime, deoarece are trei trepte de ventilatie. Inca un plus este datorat sistemului de filtre HEPA, iar daca incaperea in care vrei un aer respirabil fara praf si alte particule poluante este mai mica de 30 de metri patrati ar fi ideal.

Acest aparat este ideal pentru fiecare familie, mai ales daca vorbim despre prichindeii familiei care au nevoie de un mediu tropice pentru a se dezvolta cat mai natural si benefic. Nu cred ca ar mai fi vreo problema aerul de afara, daca tu ai grija la ceea ce respiri in interiorul caminului tau.

Iar cat despre aerul de afara poate cineva, candva se va sesiza si va face ceva bun in acest sens.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.