Acasa Diverse Amazon a comis aceeasi greseala pe care a facut-o si Emag

Amazon a comis aceeasi greseala pe care a facut-o si Emag

by Dragos Schiopu

amazon-accounts-hackedToti cei care fac cumparaturi de pe eMag au auzit de mica eroare comisa acum putin timp. Totusi pentru cei care nu stiu despre peripetia celui mai mare magazin online din Romania trebuie sa spunem pe scurt ce s-a intamplat. Acestia au vandut resigilate care aveau preturi de zeci de mii de lei la preturi incredibil de mici incepand cu 1 leu Samsung Galaxy S4 si televizoare smart cu 8 lei.

Se pare insa ca nu numai in Romania se poate intampla acest lucru ci si peste granite, greseli facand pana si magazine foarte cunoscute precum Amazon.

Acestia au vandut vinerea trecuta mii de produse cu doar un cent. Astfel cumparatorii au avut la dispozitie o multime de produse la preturi de nimic, acestia cumparand haine, jucarii sau saltele la preturi incredibile. La fel ca in cazul magazinului eMag, cei de la Amazon au spus ca vor onora comenzile astfel incat clientii norocosi se vor putea bucura de produsele comandate.

De asemenea cei de la Amazon au mai declarat faptul ca aceste preturi au aparut din cauza unei erori cauzate de un software numit RepricerExpress care avea rolul de a actualiza preturile conform celorlalte magazine online.

Totusi se pare ca aceasta eroare a fost una destul de grava o multime de firme fiind pe cale sa intre in faliment din cauza erorii produse de catre RepricerExpress. Astfel multi dintre reprezentatii acestor firme spun faptul ca vor da in judecata RepricerExpress.

Amazon a refuzat insa sa anuleze unele comenzi chiar daca acest lucru era posibil si astfel a condamnat mai multe mai multe firme la faliment, firme care sunt acum foarte revoltate pe atitudinea marelui magazin online Amazon.

Din tot acest scandal castigatori sunt insa clientii despre care putem spune ca sunt completi nevinovati si astfel se vor bucura de cadourile de Craciun putin mai devreme decat de obicei.

s-ar putea sa-ti placa