Acasa Telefoane Allview Soul X si noile caracteristici

Allview Soul X si noile caracteristici

by Dragos Schiopu

Desi avem tendinta sa ne grabim si sa ne dorim sa apara pe piata acest produs, caci de asa suntem noi nerabdatori, cu fiecare saptamana care trece cei de la Allview ne mai aduc cateva date noi si interesante. Si chiar daca uneori pare plictisitor sa vorbim de fiecare data despre acelasi produs, ei bine, nu ne plictiseste deloc noile caracteristici pe care compania din Brasov ni le serveste.

De aceasta data in lumina reflectoarelor este pus conceptul de TOUCHLESS care va fi prezent pe noul device. Mai exact telefonul inteligent Allview Soul X va avea integrat si un sistem prin care va veti putea controla telefonul de la distanta fara ca macar sa il atingeti. Si cum era de asteptat acest lucru poate fi posibil prin intermediul singurului asistent vocal in limba romana – AVI.

Bineinteles compania Allview se poate bucura pentru faptul ca isi poate imbogati portofoliul cu inca o caracteristica importanta, care aduce in prim plan castile wireless si ofera utilizatorilor o noua experienta hands-free dandu-le posibilitatea sa ramana conectati atat timp cat isi doresc. Pe de alta parte nu trebuie sa uitam nici de celelalte caracteristici deosebite pe care le cunoastem deja despre Allview Soul X.

Aici mai exact amintim de sistemul penta-camera, dar si de cititorul de amprenta care este pozitionat pe lateral astfel incat sa creeze o armonie vizuala intre acesta si marginile metalice si subtiri. Totusi cand ne gandim ca nici de aceasta data nu am primit nici macar o data provizorie pentru cand va fi lansat acest smartphone ne ramane intrebare oare cand se va intampla asta?

Oare cand noul Allview Soul X va fi lansat si prezent pe piata atat pentru consumatorii de gadgeturi, cat si pentru totalitatea utilizatorilor de noi si noi telefoane inteligente? Se pare ca momentan vom mai avea ceva timp de asteptat pana cand cei de la Allview ne va anunta data exacta de lansare a acestui produs.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Michail 07-06-2021 - 11:00

Asteptam demult ceva casti wireless de la Allview. Eu am un SOUL X7. Foarte multumit de el. Ma bucur cand vad companii romanesti care reusesc. Asteptam cu nerabdare specificatiile complete. Cand e lansarea?

Comentariile sunt inchise.