Acasa Diverse Ai putea pierde din like-urile unei pagini de Facebook

Ai putea pierde din like-urile unei pagini de Facebook

by Dragos Schiopu

Daca administrati o pagina de Facebook sau mai multe, va puteti astepta ca in urmatoarele saptamani numarul de like-uri sa scada. Nu trebuie sa va ingrijorati, nu dumneavoastra sunteti de vina.

facebook-dislike_2776099b

Printr-o modificare, care va veni in urmatoarele saptamani, Facebook vrea sa modifice modul in care sunt numarate like-urile unei pagini. Like-urile la pagini raman chiar daca utilizatorul si-a dezactivat contul sau a fost trecut in mod „memorialized”. Prin aceasta modificare Facebook vrea sa scada numarul like-urilor prin reducerea like-urilor de la conturile dezactivate manual sau trecute in mod „memorialized”. Daca utilizatorul nu s-a mai autentificat pe contul sau de Facebook si contul sau este considerat unul inactiv, like-urile se vor numara in continuare.

Aceasta modificare ar fi trebuit sa fie implementata inca de la inceputurile Facebook, dar aceasta vine mai tarziu.

Daca pagina dumneavoastra are cateva zeci de like-uri s-ar putea sa nu pierdeti niciun like, dar daca pagina dumneavoastra are cateva milioane de like-uri, numarul de aprecieri s-ar putea reduce semnificativ.

Vestea buna este ca daca un utilizator care si-a dezactivat contul manual, isi reactiveaza contul din nou, like-urile se vor adauga automat in contul paginii respective.

Daca administrati pagina de Facebook a firmei sefului dumneavoastra, ar trebui sa faceti cunoscuta aceasta problema in firma si sa luati masuri pentru o eventuala reducere de like-uri a paginii firmei.

 

s-ar putea sa-ti placa