Acasa Diverse Energizeaza-te cu o cafea!

Energizeaza-te cu o cafea!

by Dragos Schiopu

Fiecare dimineata are ritualul ei, fiecare dimineata incepe cu o cafea buna. Nu stiu daca asta se intampla si in cazul vostru, dar la mine acest lucru functioneaza de minune. De fapt, nu cred ca as putea sa-mi incep ziua fara sa-mi degust cafeaua din dimineata respectiva. Si am incercat si acest lucru, dar nu prea mi-a iesit asa cum au vrut oamenii din jurul meu. Imi amintesc si acum ca in acea dimineata am dat cu stangul in dreptul, m-am umplut de nervi si nu am fost in stare sa fac nimic concret, corect si coerent.

Asa am depistat ca sunt dependenta de cafea si nu pot sta fara ea. Si pentru ca nu vreau sa-mi stresez apropiatii cu acest viciu al meu m-am gandit ca imi pot prepara singura cafeaua acasa si ca singurul lucru de care am nevoie in casa mea este un espressor pe masura. Nici nu m-am straduit prea mult sa gasesc unul potrivit, deoarece tot ce am facut a fost sa caut  espressoare automate si sa-mi gasesc unul ideal pentru cerintele mele.

Cine ma cunoaste stie foarte bine cat de mofturoasa sunt in privinta unei simple cesti de cafea. Si de aceea cand am avut de gand sa-mi achizitionez un espressor mai sofisticat am apelat la cei mai buni. De fapt la cei pe care eu i-am considerat cei mai buni si anume am apelat la Cafe Star.

Mi-au spus adesea prieteni apropiati ca sunt mai mofturoasa asupra unei cesti de cafea decat daca as alege nu stiu ce fel de mancare. Si, da, sunt mai mofturoasa in aceasta privinta pentru ca stiu cat de mult inseamna pentru mine o cafea bauta cu placere si din placere. E ca si cum as manca cel mai fain fel de mancare si as primi energie cat daca as manca nu stiu cate tablete de ciocolata.

Nu as putea sa compar prea mult senzatia asta pe care o primesc in urma consumului de cafea. Stiu foarte bine ceea ce imi prieste si ceea ce nu, poate de asta de fiecare data incerc sa am timp pentru ceea ce imi doresc, pentru ceea ce ma face sa ma simt bine si mai ales sa imi si dea acea energie de care am nevoie. Daca in mintea mea s-ar fi creat ideea ca nu am nevoie de cafea si ca nu este buna poate ca nu ajungeam sa consum.

Dar dupa ce faci pasul si incerci si o cafea de foarte buna calitate si bine preparata atunci iti dai seama ca intr-o ceasca de cafea gasesti tot ceea ce ai nevoie si nu iti mai vine sa renunti asa usor, cum poate ai fi renuntat daca nu ai fi incercat. Si mai am cateva exemple de incercari de a ma lasa de consumul de cafea, dar nu este cazul sa vorbesc despre ele, mai ales ca in urma cu ceva timp am descoperit si ca tensiunea mea nu este tocmai ok si ca am nevoie de un ajutor suplimentar pentru a avea si eu o tensiune in limitele normalului.

s-ar putea sa-ti placa