Acasa Diverse HTC One M8 Mini a fost lansat si pe piata din Romania, vezi la ce pret il poti cumpara!

HTC One M8 Mini a fost lansat si pe piata din Romania, vezi la ce pret il poti cumpara!

by Dragos Schiopu

HTC One M8 Mini a fost lansat pe piata din Romania si poate fi cumparat din magazinele online la preturi ce variaza in functie de comerciant. Fratiorul mai mic al lui HTC One M8 are ecranul de 4.5 inch cu rezolutia de 720p si 326 ppi, catnareste 137 grame si are dimensiunile 137x65x10.6 milimetri. Are un procesor Snapdragon 400 de la Qualcomm quad-core la 1.2 GHz, 1 GB de RAM, spatiul de stocare este de 16 GB si poate fi marit printr-un card microSD cu pana la 128 GB.

Desi producatorii nu au renuntat la calitatea fratelui mai mare pentru varianta Mini, acesta fiind deja un super smartphone, acestia nu au pus pe acest model si camera foto cu tehnologia UltraPixel, acesta avand o camera cu senzor BSI de 13 Megapixeli si f/2.2, iar cea secundara avand 5 Megapixeli, ambele filmand in fomrat video la 1080p.

Noul HTC One M8 Mini are 4G, GPS, NFC, Bluetooth 4.0, baterie de 2100 mAh ce reuseste sa acopere prin autonomia sa 16 ore de convorbire in 3G, difuzoare BoomSound.

Preturile pentru HTC One M8 Mini sunt destul de piperate, vezi aici cat costa le eMag.ro si vezi aici ce pret are la MarketOnline.ro

La Vodafone pretul unui HTC One M8 Mini este de 399 Euro fara abonament, sau 29 de Euro daca semnati un contract de doi ani pentru abonamentul RED 39 ce costa lunar 39 Euro, mai multe detalii despre preturile din oferta Vodafone Romania gasiti aici.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa