Acasa Diverse Telegram – o aplicatie ce vine ca alternativa pentru WhatsApp Messenger

Telegram – o aplicatie ce vine ca alternativa pentru WhatsApp Messenger

by Dragos Schiopu

In ultima vreme s-au facut foarte multe speculatii despre ce se va intampla cu WhatsApp Messenger de cand a fost cumparat de catre Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, ceea ce face ca acum sa iasa din vizuina alte servicii similare care sa se bucure de reclama gratuita. O alternativa la WhatsApp este aplicatia gratuita a unor rusi, numita Telegram.

Daca momente precun cele ca in aceasta saptamana in care WhastApp a cazut pentru trei ore, atunci vor exista migratii majore catre alte platforme, cum de altfel s-a intamplat zilele acestea cu Telegram.

Acest serviciu este promovat ca fiind foarte sigur pentru securitate si intimitatea informatiilor transmise, Telegram ajungand saptamana ce a trecut sa inregistreze un numar record pentru ei de utilizatori inscrisi. Prin cei 4,95 milioane de persoane care s-au descarcat aplicatia, Telegram a ajuns pe locul 5 in lume din App Store.

Fluxul de utilizatori noi a dus la o cifra de 100 noi membri pe secunda. Aplicatia Telegram poate fi downloadata gratuit de pe App Store si din Google Play.

s-ar putea sa-ti placa