Acasa Diverse Pentru femei inima bate cu Empathy

Pentru femei inima bate cu Empathy

by Dragos Schiopu

Astazi telefonul mobil a ajuns sa devina si un accesoriu de moda nu doar un simplu telefon, si cum femeile acorda o importanta mai mare designului unui gadget sau telefon decat functionalitatilor acestuia, companiile producatoare de telefoane mobile au inceput sa aloce resurse importante pentru designul telefoanelor. Primii au fost cei de la Apple care cu ajutorul lui Steve Jobs, ce au dat lovitura cu Iphone in special datorita designului.

Cei de la LG, au inceput o colaborarea cu renumitul designer Sang-hoon Lee, care a realizat, special pentru cei de la LG, designul si conceptul unui smartphone dedicat 100% femeilor. Gadgetul, a primit numele de Empathy Heart Beat Phone, si se spune ca va ajunge in magazine in urmatorii 4-5 ani.

Forma si culorile folosite pentru realizarea acestui telefon nu lasa nici un dubiu ca este dedicat exclusiv femeilor, ceea ce se poate vedea si in imagine.

Deoarece sa observat ca destule femei au reale probleme in utilizarea ecranul touch-screenului oricarui gadget din cauza manichiurii (aici o femeie ce se respecta nu poate face compromisuri), Lee Sang-hoon impreuna cu echipa de ingineri de la LG au gandit un sistem inovator care asigura un sistem mai usor de acces, prin “umflarea” icon-urilor de pe ecran.

Interesant este ca in momentul apelului, telefonul Empathy Heart Beat Phone*afiseaza pe ecran atat imaginea celui cu care vorbesti cat si conexiunile care retelele de socializare unde are cont, inclusiv alte date personale setate de proprietar.

Un alt element inovator interesant este si faptul ca, in momentul in care este apelat, telefonul se umfla ca o inima pulsand, (de aici si numele Heart Beat Phone) oferind, astfel o imagine speciala, unica in peisajul conceptelor telefoanelor viitorului.

In mod sigur ca conceptul inovativ al*Empathy Heart Beat Phone se va bucura de mare succes printre femei. Ce femeie nu ar vrea sa ii bata inima tare chiar si in telefon atunci cand o suna iubitul?

Ar fi interesant de stiut si opinia barbatilor despre acest telefon.

s-ar putea sa-ti placa