Acasa Diverse Despre tastatura Bluetooth

Despre tastatura Bluetooth

by Dragos Schiopu

Marele avantaj in a avea o tastatura Bluetooth e insasi faptul ca permite folosirea unui computer de la distanta, fara a fi nevoie de cabluri si poate cel mai important, fara a sta “cu ochii in monitor”.

De regula, sunt folosite de cei care vor sa lucreze la calculator din pat, si mai nou, de multi oameni care conecteaza calculatoarele la televizoare, folosindu-le astfel pe pot de monitor. Datorita faptului ca nu e legata de unitatea centrala si Bluetooth-ul are de obicei o raza de pana in 10 metri, poate fi folosita comfortabil si de pe canapea sau din pat, atat timp cat utilizatorii se afla in aria acoperita de tastatura.

Mai mult, noile modele au si un pad incorporate, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa isi cumpere si un mouse wireless si nici sa se chinuiasca sa dea comenzi doar din tastatura.

Bineinteles, pentru unii, o astfel de tastatura Bluetooth nu e decat un moft, un accesoriu al comoditatii; dintr-un anumit punct de vedere, intr-adevar, asta si sunt. Nu sunt niste obiecte absolut necesare, insa pentru zile ca “lazy Sundays”, pot fi intr-adevar accesoriul perfect.

In principiu, pretul unei astfel de tastaturi cat de cat bune (referindu-ne strict la raportul calitate/pret), porneste de la 140 de lei in sus si ajunge pana in jurul sumei de 350 de lei. Exista si modele mai ieftine, insa producatorii lor nu au chiar cea mai buna reputatie, astfel ca, majoritatea clientilor sunt sfatuiti sa aiba un pic de rabdare si sa isi cumpere doar un produs bun, chiar daca asta in seaman cativa bani in plus.

s-ar putea sa-ti placa