Acasa Telefoane Nokia Asha 200 – un Qwerty ieftin, bun si dual SIM

Nokia Asha 200 – un Qwerty ieftin, bun si dual SIM

by Dragos Schiopu

Nokia Asha 200 este un telefon ce are la baza Symbian Series 40, sistem de operare a caror telefoane s-au vandut in peste 1,5 miliarde de exemplare, ba chiar, terminalul cu numarul 1,5 miliarde ar fi un Nokia Asha 303 livrat unei femei din Sao Paulo, Brazilia.

Nokia Asha 200 este un telefon cu tastatura QWERTY cu dual SIM, accesibile din exteriorul carcasei. Carcasa terminalului este facuta din plastic policarbonat si are un finisaj lucios, fiind disponibil intr-o gama foarte vasta de culori. Nokia Asha 200 are o camera foto de 2 megapixeli, zoom digital de 4x, modul de Radio FM Stereo si cu functie de inregistrare si un difuzor foarte puternic.

Tehnologia Easy Swap permite schimbarea rapida a cartelelor SIM din exteriorul carcasei, un avantaj pentru ca nu mai este nevoie sa scoatem capacul si bateria telefonului pentru a schimba cartelele SIM. Aplicatia SIM Manager permite personalizarea telefonului pentru maxim cinci cartele, astfel nu mai este nevoie sa importam numere de telefon sau sa cautam mesaje prin cartele.

Terminalul Nokia Asha 200 vine cu plicatii precum email, mesagerie instant, Flickr, RenRen si Orkut. Se pot stoca date pe cardul de memorie de tip micro SDHC, slot accesibil din exteriorul carcasei telefonului, acesta suportand pana la 32GB.

Grosimea lui Nokia Asha 200 este de 14 milimetri, are o greutate de 105 grame si are o baterie Li-Ion ce tine pana la 7 ore in convorbire sau 36 de zile in stand-by.

s-ar putea sa-ti placa