Acasa Diverse iPhone 5 va avea 4G (LTE)

iPhone 5 va avea 4G (LTE)

by Dragos Schiopu

Se stie faptul ca in toamna acestui an, Apple va lansa noul iPhone 5. In 2011 compania a lansat iPhone 4s pe cand toti se asteptau la iPhone 5, de curand a fost lansata noua generatie a tabletei iPad, iar toata lumea se astepta la un iPad 3, dar se pare ca nu avem decat un iPad 2s.

Avand in vedere ca subiectul iPad 3 s-a epuizat ar trebui sa ne concentram atentia aspra lui iPhone 5. Concurentul si inamicul lui iPhone, numit chiar si iPhone Killer, Samsung Galaxy S deja pregateste a treia generatie a smartphone-ului de succes si se preconizeaza ca lansarea va avea loc in luna aprilie a acestui an.

Daca este sa o luam logic, una din cele mai mari suprize de pe The new iPad este legata de conectivitatea 4G LTE ceea ce ne face sa credem ca una din surprizele lui Apple pentru iPhone 5 va fi disponibilitatea unei conexiuni la retelele 4G prin tehnologia LTE. Problema in schimb este mai mare pentru ca in Romania dar si in intreaga Europa, 4G nu este inca dezvoltat la capacitate mare (citeste toate detaliile privind tehnologia LTE si 4G).

Multi spun ca iPhone 5 va avea sigla Apple de pe capacul din spate a device-ului luminata precum se gaseste pe toate laptopurile Apple, dar odata cu trecerea timpului, cu siguranta vom afla noi detalii privind mult asteptatul iPhone 5.

s-ar putea sa-ti placa