Acasa Diverse HTC lanseaza One X+, cel mai performant model Android din portofoliul propriu

HTC lanseaza One X+, cel mai performant model Android din portofoliul propriu

by Dragos Schiopu

HTC, lider global al inovaţiei în design şi tehnologie mobilă, a lansat astăzi HTC OneTM X+, o versiune actualizată a modelului HTC OneTM X, care rulează experiența HTC SenseTM 4+ și Android Jelly Bean. HTC OneTM X+ îmbină designul emblematic, camera foto performantă și experiența audio autentică a seriei HTC One cu performanță îmbunătățită, autonomie mai mare și capacitate de stocare mai generoasă.

Peter Chow, CEO al HTC Corporation: “Prin HTC OneTM X+, ridicăm ștacheta modelului atât de apreciat – HTC OneTM X. Utilizatorii noștri vor beneficia de navigare extrem de rapidă, de o cameră foto optimizată din nou și de o experiență de divertisment prin Beats Audio de neuitat.”

Performanță, rezistență și stocare
Cu o configurație care include un procesor quad-core NVIDIA® Tegra® 3 AP37 de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC OneTM X+ oferă cu 67% mai multă viteză decât în cazul HTC One™ X LTE1, atu care îl recomandă drept cel mai bine cotat telefon Android de pe piață. Conceput să fie extrem de rapid, HTC OneTM X+ permite navigare fluidă, gaming captivant și randare grafică superioară, dar și viteză mare de download, pentru o utilizare facilă indiferent de locație.

Pe lângă puterea de calcul sporită, HTC One™ X+ oferă performanță îmbunătățită datorită acumulatorului de 2100 mAh, care asigură cu până la 50% (6 ore) mai multă autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar și pentru componenta multimedia2.

HTC One™ X+ (non LTE) este cu până la 27% mai rapid decât HTC One™ X (non LTE)
Sursa: teste interne realizate de HTC
HTC One™ X+ oferă cu până la 37% mai multă autonomie decât HTC One™ X (până la 50% pentru versiunea LTE). 6 ore timp de conversaţie (versiunea LTE) şi 4,7 ore timp de conversaţie (non LTE) atunci când este comparat cu HTC One™ X.

Prin îmbinarea funcțiilor camerei foto ale modelului anterior3* cu o serie de funcții inteligente incluse noii interfețe SenseTM 4+, HTC OneTM X+ se remarcă pentru experiența completă.

Nou-lansatul mod Autoportret, asociat camerei foto frontale, ajută utilizatorul să surprindă fotografii de înaltă calitate prin detectarea intuitivă a figurii umane din diferite unghiuri și aplicarea unor retușări subtile pielii și ochilor. Modul Turist (Sightseeing) devine cea mai scurtă cale pentru activarea capturii de imagine, eliminând nevoia de deblocare a ecranului și lansând instantaneu modul foto. Galeria a fost îmbunătățită prin două noi moduri de afișare a fotografiilor și clipurilor video, acestea fiind grupate în funcție de locul și data capturii.

Disponibil în mod exclusiv pe telefoanele HTC, tehnologia Beats AudioTM oferă sunet autentic, la calitate de studio, livrând o experiență audio care învăluie utilizatorul prin profilul audio optimizat, voce mai clară și note înalte mai detaliate pentru întreaga experiență multimedia. HTC OneTM X+ favorizează audiția chiar și la cote înalte de volum, iar prin SenseTM 4+, telefonul beneficiază de o nouă funcție, Tap and Go, care permite conectarea și deconectarea difuzoarelor Beats printr-o simplă atingere.

Prin noua opțiune HTC Get Started, modelul HTC OneTM X+ oferă utilizatorului o soluție simplă de instalare și personalizare, prin intermediul unui simplu browser accesat de pe desktop. Concepută pentru a ușura instalarea inițială a telefonului, această opțiune le permite utilizatorilor să se bucure de noul telefon încă din primele minute. Printr-o singură apăsare de buton, telefonul va prelua setările și aplicațiile selectate online.

HTC OneTM X+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie, iar în Asia de Sud din noiembrie. SUA vor anunţa ulterior disponibilitatea smartphone-ului HTC One TM X+ În octombrie este programată și actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC SenseTM 4+ pentru HTC One TM S și HTC One TM X.

s-ar putea sa-ti placa