Acasa Diverse COSMOTE şi Germanos introduc modelul Sony Xperia U la ofertă promoţională

COSMOTE şi Germanos introduc modelul Sony Xperia U la ofertă promoţională

by Dragos Schiopu

Divertismentul şi mobilitatea sunt două dintre cele mai căutate caracteristici pe care persoanele active le cer de la un smartphone. Pornind de la aceste nevoi, dar şi pe baza succesului înregistrat de celelalte modele Sony din campaniile precedente, COSMOTE şi Germanos vor derula o nouă campanie promoţională, cu modelul Sony Xperia U, unul dintre terminalele cu cea mai nouă tehnologie de la Sony.

Echipat cu sistemul de operare Android 2.3 şi un procesor de 1GHz Dual Core, noul Sony Xperia U oferă performanţă atunci când este manevrat. Ecranul tactil TFT de 3,5 inci, rezistent la zgârieturi şi cu 16 milioane de culori, asigură o experienţă multimedia impresionantă şi imagini clare. Sony Xperia U are un design distinctiv, capacul inferior se aprinde în culori vii şi permite utilizatorilor să personalizeze culoarea acestuia în funcţie de starea de spirit.

Noul terminal are o cameră foto de 5 MP cu auto focus, zoom digital 16x şi flash LED, care permite şi înregistrare video full HD. Mai mult, camera are şi caracteristici precum geo-tagging, detectare a feţei şi 3D sweep panorama, care ajută orice persoană să fotografieze şi să înregistreze momentele preferate.

Sony Xperia U este un smartphone 3G care poate fi conectat la Wi-Fi, aducând internetul sau social media la o atingere distanţă. Terminanul este de asemenea prevăzut cu GPS, foarte util atunci când o persoană nu cunoaşte drumul corect. Mai mult, dispozitivul are un conector audio 3.5 mm care îl transformă în preferatul pasionaţilor de muzică, datorită caracteristicii xLoud de amplificare a intensităţii sunetului, făcând din melodiile preferate o adevărată experienţă 3D.

Sony Xperia U cântăreşte doar 110 grame şi are o baterie Li-Ion care permite până la 6 ore de vorbit şi în
stand-by până la 472 ore.

Sony Xperia U este disponibil în reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos, la preţul de 49 lei cu abonamentul COSMOTE Smart XL. Pentru 37,20 euro pe lună, clienţii au la dispoziţie 300 minute naţionale/internaţionale zona 1, 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom, 300 MMS-uri în reţea şi 1,5 GB trafic de date. Terminalul este disponibil şi fără abonament la 849 lei (TVA inclus).

s-ar putea sa-ti placa