Acasa Telefoane HTC Explorer – un smartphone elegant

HTC Explorer – un smartphone elegant

by Dragos Schiopu

Zilele acestea la Barcelona a avut loc Mobile World Congress 2012, un eveniment in urma carora mai toti producatorii de gadgeturi au lansat ultimele lor modele de telefoane mobile, tablete sau aparate foto.
In schimb, as vrea sa va vorbesc despre un smartphone lansat de ceva timp, dar care uimeste prin performantele sale la un pret mai mult decat acceptabil. Acest smartphone este HTC Explorer .

Este perioada in care mai toate companiile lanseaza pe piata telefoane mobile de dimensiuni considerabile, fie pentru a se lauda ca pe acele smartphone poti vizualiza chiar si un film, sau pentru a putea scrie cat mai usor pe ele. Dar cum nu toti sunt fani a acesto modele, HTC Explorer este smartphone-ul perfect pentru cei ce nu sunt familiarizati cu astfel de gadgeturi.

HTC Explorer nu este un telefon foarte mic, ecranul de 3.2 inch este insa de ajuns pentru a manevra orice aplicatie, joc sau pentru a scrie imagini. Sau chiar pentru a urmari un clip pe youtube. Are un design elegant, iar interfata desplay-ului este una prietenoasa, pentru a usura accesarea aplicatiilor folosite cel mai des de catre orice utilizator de smartphone.

Android 2.3 Gingerbread este sistemul de operare folosit, venind cu o interfata interactiva proprie, HTC Sense 3.5. Ecranul touchscreen are o viteza de reactie foarte buna, fiind ajutat de procesorul Qualcomm ce are o frecventa de 600 MHz. Pe HTC Explorer se pot rula absolut orice clipuri de pe internet, se pot vizualiza imagini de claritate crescuta sau te poti juca Angry Birds Rio, jocul premiat la MWC 2012.

Memoria acestui smartphone HTC poate fi extinsa pana la 32 GB prin folosirea unui card MicroSD. Telefonul memoreaza conexiunile Wi-Fi, in plus, HTC Explorer ofera conexiune prin Bluetooth si USB.

Asadar, HTC Explorer este un gadget foarte bun la un pret accesibil.

s-ar putea sa-ti placa