Acasa Diverse HTC anunta lansarea serviciului HTC Connect in scopul unei conectivitati mai bune

HTC anunta lansarea serviciului HTC Connect in scopul unei conectivitati mai bune

by Dragos Schiopu

Pioneer Electronics este primul partener care implementează compatibilitatea HTC Connect în gama de produse 2012.
HTC Corporation, unul dintre principalii producători și designeri de smartphone-uri la nivel global, anunță azi lansarea programului HTC Connect™. Tehnologia a fost creată pentru a le oferi producătorilor de electronice opțiunea de a ridica standardele sunetului și ale imaginii și de a obține totodată o conectivitate unitară între dispozitivele HTC și aparatura electronică a utilizatorilor. Pentru aceștia din urmă, HTC Connect se va traduce printr-o calitate superioară a conținutului redat și prin posibilitatea trimiterii wireless a fișierelor audio și video de pe telefoanele HTC către aparatele electronice compatibile, aflate în casele sau mașinile lor.

Telefoanele inteligente schimbă modul prin care utilizatorii se bucură de muzică și filme prin facilitarea accesului la conținutul multimedia, indiferent unde s-ar afla. Prin proiectul HTC Connect, compania aduce în casele utilizatorilor beneficiile utilizării simplificate a dispozitivelor conectate la mobil. Certificarea HTC Connect introduce noi standarde de conectivitate pentru parteneri și le oferă avantaje noi utilizatorilor care folosesc un dispozitiv cu certificare HTC Connect prin integrarea cu celelalte electronice compatibile pe care le dețin. Seria de smartphone-uri HTC One™ urmează să primească certificarea HTC Connect printr-o actualizare care va fi disponibilă lunile următoare.

Kouji Kodera, chief product officer la HTC Corporation: “HTC Connect își propune să le ofere utilizatorilor ocazia să transmită cu ușurință fișierele video și audio preferate stocate pe smartphone către sistemele din mașinile sau casele lor, totul la cel mai înalt nivel calitativ. Această inițiativă continuă seria inovațiilor HTC în domeniul smartphone-urilor și creează noi legături cu branduri de top în segmentul electronicelor audio video. Suntem încântați să anunțăm de asemenea că Pioneer Electronic, un lider în industria audio și video, este primul nostru partener care va demonstra calitatea experienței audio a HTC Connect.”

Pioneer Electronics – Primul partener HTC Connect
Pioneer Electronics este primul partener care va aduce certificarea HTC Connect pe piață. HTC Connect va fi promovată ca fiind parte a gamei Pioneer de recievere și difuzoare wireless audio/video compatibile cu sistemul DLNA, oferind o experiență de redare și control audio unitare.

Russ Johnston, vice președintele executiv al Home Electronics Division, Pioneer Electronics: “Suntem încântați să lucrăm cu HTC în cadrul acestei importante evoluții a tehnologiei audio care se potrivește perfect Pioneer, dar și interesului nostru de a crea o simbioză între segmentul smartphone și produsele de divertisment pentru acasă. Utilizarea telefoanelor smartphone ca principală sursă de conținut redat acasă este o tendință care câștigă tot mai mulți adepți, iar HTC oferă o soluție așteptată și dorită de un segment important al pieței, aflat în continuă creștere.”

Certificarea HTC Connect va fi extinsă și pentru viitoarele produse Pioneer.

s-ar putea sa-ti placa