Acasa Diverse Acer prezinta tableta Iconia Tab A5190

Acer prezinta tableta Iconia Tab A5190

by Dragos Schiopu

Producatorul de PC-uri si Notebook-uri, Acer, lanseaza tableta Iconia Tab A5190 Olympic Games Edition pentru utilizatorii experimentanti. Aceasta vine cu un procesor ce are un nucleu cvadriplu.

Tableta Iconia Tab A510 esta prima dintr-o serie de produse ce Acer a conceput pentru a comemora alianta sa cu Olympic Movement, iar printre pricipalele sale caracteristici se pot mentiona urmatoarele: productivitatea, marea performanta si lunga durata a bateriei, cu timbrul olimpic al editiei limitate.

Pe langa reproducerea videourile cu A510, utilizatorul poate realiza sarcini complexe in acelasi timp, sa execute jocuri cu grafica de tip consola si sa navigheze mult mai repede pe internet, in timp ce un al cincilea nucleu „complementar” se ocupa de sarcinile ce consuma mai putin: reproducerea pieselor muzicale si inactivitatea.

Acest dispozitiv se bucura de cel mai recent sistem de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acest sistem include tool-urile cele mai noi, astfel incat utilizatorul sa poata beneficia de toate facilitatile. Bateria tabletei de 9800Ah ofera o durata de pana la 15 ore pentru reproducerea videourilor in format HD. Trebuie mentionat si procesorul NVIDIA TEGRA 3 de patru nuclee care distribuie volumul de munca de forma inteligenta cu mai multa putere si mai putin consum de energie.

Pe de alta parte, Polaris Office a fost optimizat pentru a functiona pe tablete, asigurand astfel practici mai bune pentru aceasta editie. Tehnlogia de suprimare a zgomotului de fundal si stoparea ecoului imbunatatesc inregistrarile de sunet si apelurile video. Calitatea sunetului (Dolby Mobile 3+ | 5.1) permite utilizatorului sa se bucure de o claritate buna in momentul in care asculta muzica sau vede filme. Acestea fiind spuse, cred ca aceasta tableta deja si-a facut un loc in lumea IT.

s-ar putea sa-ti placa