Acasa Diverse Google Nexus Q nu mai este disponibil pe Play Store, noile comenzi vor fi satisfacute In termen de 2-3 saptamani

Google Nexus Q nu mai este disponibil pe Play Store, noile comenzi vor fi satisfacute In termen de 2-3 saptamani

by Dragos Schiopu

Se pare ca Google a dat din nou lovitura cu cel mai nou produs al sau. In mai putin de o zi de cand Nexus Q a fost pus la vanzare prin aplicatia Google Play Store, compania a epuizat deja stocul initial cu aceste mini-boxe. Cei care doresc sa achizitioneze acest „social streaming media player” asa cum este caracterizat de producator, vor avea de asteptat o perioada mai lunga pana cand aceste produse vor fi livrate. Initial Nexus Q ajungea la clienti in maxim 3-5 zile lucratoare de cand comanda era inregistrata, iar acum timpul estimativ de livrare ajunge undeva pe la 2-3 saptamani.

Daca analizam faptul ca stocul cu noul produs creat de Google a fost epuizat asa repede, vom ajunge la conluzia ca insasi compania a subestimat adevarata valoare si utilitate a acestui produs, oferita celor mai fideli clienti ai sai. Parerea mea personala este ca aceasta miscare a Google-ului fost doar o strategie de marketing, pentru a vedea daca acest produs prinde intradevar la public si se pare ca acest orb negru, gravat cu „Made in the USA” este un adevarat succes.

In aceasta situatie Google ar trebui sa grabeasca urmatoarea productie a dispozitivului lor, astfel incat cererea mare a clientiilor sa poata fi satisfacuta, doarece este evident ca aceasta exista.
Acest dispozitiv se connecteaza automat la toate datele dumneavoastra stocate in iCloud si apoi cu ajutorul unui gadget sau smartphone iOS ,veti putea viziona sau asculta melodiile voastre preferata beneficiind de un sunet de foarte mare calitate.

Cu ajutorul acestui videoclip sunt sigur ca veti intelege mult mai bine care este adevarata utilitate a ultimului produs lansat de Google:

A reusit cineva sa comande vreun Nexus Q ieri? Are cineva de gand sa cumpere un astfel de dispozitiv in viitorul apropiat? V-as ruga sa ne impartasiti si noua gandurile voastre folosind optiunea pentru commenturi care se gaseste mai jos.

s-ar putea sa-ti placa