Acasa Diverse Dolce Mobile TV – direct de pe telefonul mobil

Dolce Mobile TV – direct de pe telefonul mobil

by Dragos Schiopu

Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE, este live
Romtelecom şi COSMOTE România oferă, începând de astăzi, Dolce Mobile TV – o nouă experienţă de vizionare pentru clienţi, care pot urmări de acum programele lor TV preferate oriunde şi oricând, folosind un telefon inteligent compatibil sau o tabletă. Astfel, Dolcetv.ro, portalul TV online oferit de Romtelecom de peste un an, devine mai atractiv câştigând mobilitate şi va fi disponibil numai pentru clienţii de Internet în bandă largă ai Romtelecom şi COSMOTE. Clienţii celor două companii vor putea viziona conţinutul video online gratuit până pe 26 august 2012.

Clienţii Romtelecom şi COSMOTE România nu vor mai rata programul TV favorit şi vor putea întotdeauna să îşi susţină echipa preferată la toate meciurile importante, fie că sunt afară cu prietenii, în excursie sau chiar la piscină. Tot ceea ce au de făcut este să descarce şi să îşi instaleze aplicaţia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, şi să urmărească programele TV din grilă. Dolce Mobile TV este disponibil gratuit până pe 26 august 2012.

„Pe măsură ce viaţa devine tot mai complexă şi mai rapidă, oamenii se bazează tot mai mult pe informaţii şi serviciile oferite de aplicaţii inteligente integrate în diferite tipuri de dispozitive. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor în schimbare ale clienţilor, am creat Dolce Mobile TV, oferindu-le clienţilor mobilitate totală. Televiziunea devine astfel mobilă, clienţii se pot uita la Dolce TV atât de acasă, cât şi atunci când se află în deplasare. Clienţii noştri pot simţi în direct emoţiile şi tensiunile tuturor competiţiilor sportive importante”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

“După mai mult de un an de la lansarea dolcetv.ro, facem acum pasul următor către mobilitate şi vorbim de un proiect inovativ pentru piaţa românească, prin care clienţii primesc acces la o nouă experienţă a consumului video online. Astfel, proiectul comun over the top al Romtelecom şi COSMOTE România oferă acum o interfaţă de internet fix, www.dolcetv.ro, şi o interfaţă pentru echipamente mobile, Dolce Mobile TV. În acelaşi timp, Romtelecom îşi continuă strategia de a adăuga valoare pentru clienţii săi, urmând ca din august doar clienţii de broadband ai companiei, inclusiv ai NextGen, şi COSMOTE să aibă acces la www.dolcetv.ro,” spune Ovidiu Ghiman, director executiv pentru strategie şi comercial rezidenţial Romtelecom.

Clienţii care folosesc serviciul de date 3G de la COSMOTE şi care se află într-o zonă cu acoperire 3G, atunci când sunt în aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, în interior, au la dispoziţie 35 de programe TV transmise în direct, precum şi evenimente sportive (în direct sau înregistrate), oricând doresc. Mai mult, clienţii care folosesc o conexiune fixă Romtelecom pot viziona filme în sistem video on demand (plătit), dacă deţin un cont valid pe www.dolcetv.ro.

Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, şi pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent şi se poate descărca din Play Store (pentru Android) şi App Store (pentru iOS). O aplicaţie personalizată este de asemenea disponibilă pentru tabletele iPad şi cu sistem de operare Android 3.0

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

ioan t. 29-07-2012 - 12:24

Trebuie sa il incerc si eu musai, desi ecranul mic al telefonului nu ma ajuta prea mult 🙂

Comentariile sunt inchise.