Acasa Diverse Aplicatia Instagram are 80 de milioane de utilizatori

Aplicatia Instagram are 80 de milioane de utilizatori

by Dragos Schiopu

Aplicatia Instagram de photo sharing a ajuns la 80 milioane de utilizatori, care au incarcat peste 4 miliarde de fotografii, dupa spusele oficialilor.

In luna aprilie 2012, Facebook a achizitionat aplicatia de telefoane mobile Instagram care este disponibila pentru smartphoneuri ce au ca sistrem de operare iOS si Android, pentru suma de 1 miliard de dolari, atat in bani cat si in bani. Desi achizitia a fost deja facuta, procesul de trecere in posesia Facebook inca dureaza si poate dura pana la 12 luni din cauza ca Federal Trade Commissio din Statele Unite ale Americii a demarat o ancheta privind achizitionarea acestei aplicatii pentru a se verifica daca s-a respectat legislatia de reglementare a pietei.

Aplicatia Instagram a fost lansata in luna octombrie 2010 si avea in luna aprilie 2012 peste 50 de milioane de utilizatori, iar peste cateva luni deja a crescut cu peste 30 de milioane de utilizatori datorita faptului ca aplicatia a devenit disponibila si pentru posesorii de telefoane mobile cu sistemul de operare Android.

Daca nu ti-ai instalat inca aplicatia Instagram, poti sa o faci de pe Google Play.

s-ar putea sa-ti placa