Acasa Diverse Cumpara bilete la cinema prin SMS

Cumpara bilete la cinema prin SMS

by Dragos Schiopu

Acum ceva vreme in urma se anunta ca poti sa iti cumperi bilete pentru transportul in comun printr-un simplu SMS sau sa comanzi taxi prina plicatii de smartphone, ei bine acum Vodafone a lansat un serviciu in colaborare cu portalul online Cinemagia si Grand Cinema Digiplex care se afla momentan doar la Baneasa in Bucuresti, primul serviciu de achizitionare a biletelor de cinema prin SMS.

Aplicatia Cinemagia este disponibila pe smartphone-urile ce au ca sistem de operare iOS, Android si Symbian. Aceasta permite pe langa cumpararea de bilete si rasfoirea programelor cinematografelor, doar ca merge sa cumperi prin SMS biletul la cinema doar pentru Grand Cinema Digiplex Baneasa.

Odata cu cumpararea biletului poti sa alegi sala si numarul locului. Dupa cumpararea biletelor prin SMS, utilizatorului i se ofera un cod QR care va fi validat la intrarea in sala sau un cod care va putea fi introdus manual.

Preturile sunt exprimate in euro. Sa speram ca in scurt timp mai multe cinematografe din Romania vor adopta aceasta metoda de plata a biletelor.

s-ar putea sa-ti placa