Acasa Diverse Ce fac fetele cu tabletele

Ce fac fetele cu tabletele

by Dragos Schiopu

Tabletele au devenit adevarate gadgeturi pe care le folosesc din ce in ce mai multe doamne si domnisoare.
Fie ca sunt femei de afaceri fie ca sunt tinere adolescente, se deplaseaza la scoala sau facultate chiar si in baruri si pe terase cu tabletele dupa ele. De cele mai multe ori iPad-uri dar si din cele ce au la baza sistemul de operare Android.
Curiozitatea ne-a fost grava si am aruncat un ochi fie de la distanta sau chiar de aproape si am observat ca pe langa Facebook si Yahoo Mail multe dintre ele isi pierd timpul cu tot felul de jocuri pentru fete.

Ei bine aceste jocuri nu va imaginati ca ar fi cine stie ce, de aia si sunt numite jocuri pentru fete, dar privind mai detaliat am observat o duduie blonda, ce-i drept foarte atragatoare, cu siguranta toti barbatii si-ar dori-o in patul lor si nu pentru a incalzi asternuturile ci pentru a le dezordona, aceasta domnisoara era atat de plictisita de discutii si de ceea ce se petreceea in jurul ei incat dumneaei a accesat de pe tableta sa o pagina cu jocuri barbie makeover. Adica nu este suficient ca frumoasele noastre stau cu orele in fata oglinzii, dar in timpul liber pe langa shopping si situri de moda mai acceseaza si astfel de jocuri.

Tu ce crezi despre rolul tabletelor ?

s-ar putea sa-ti placa