Acasa Diverse Ce ai zice de o asigurare RCA la gadgeturile tale?

Ce ai zice de o asigurare RCA la gadgeturile tale?

by Dragos Schiopu

Pentru telefoanele mobile in ultimii ani s-au lansat servicii de asigurare, astfel incat daca se strica din propria vina, acesta poate fi inlocuit fara a fi nevoie de un efort financiar prea mare. Sistemul de asigurare este identic cu cel CASCO pentru masini, astfel daca il scapi pe jos si se strica displayul sau tastatura. Totusi pentru gadgeturile astea ar fi misto si daca ar exista un sistem de asigurare tip RCA, de cele mai multe ori ne stricam telefonul mobil sau laptopul din vina altcuiva, si atunci ar fi misto ca incazul in care un apropiat ne scapa pe jos laptopul si il strica, asigurarea lui sa acopere costurile reparatiei.

Daca tot am inceput sa discutam despre asigurarile tip RCA, voi unde cumparati un RCA ieftin? Eu unul cand vine vorba de masina mea, sun mai atent decat cu hainele sau gadgeturile personale si din acest motiv caut pe langa un RCA ieftin si o companie de asigurari serioase, pentru ca in caz de un accident, nu vreau sa fiu eu cel care despagubeste din motiv ca firma de asigurari aleasa nu vrea sa plateasca pentru reparatia masinii omului.

Cand caut un RCA, pe langa pret mai caut si bonusuri, de exemplu stiati ca exista reduceri de pret pentru pensionari si bugetari, sau ca exista sisteme de fidelitate numit bonus malus in care asiguratorul primeste o reducere de pana la 50% sau o penalizare pana la 100% si ca acest sistem e din 2010 pentru persoanele fizice si din 2012 pentru persoanele juridice.

Tot timpul cele mai bune preturi le-am gasit online ceea ce ma avantajeaza, daca tot suntem in era gadgeturilor, este mult mai usor sa stai in fata calculatorului si sa completezi datele cardului si sa platesti dupa ce ai gasit cel mai bun pret la RCA de pe urma unui calculator online. Pana ajunge acasa polita in original, adica in 24 sau maxim 48 de ore de la data cumpararii, in maxim 10 minute pe email iti ajunge o copie pe care o poti folosi pana ajunge originalul.

Oare daca ar fi si cu gadgeturile la fel, nu ar fi mai bine?

s-ar putea sa-ti placa