Acasa Diverse Aplicatii de vacanta si pentru locatiile din Romania

Aplicatii de vacanta si pentru locatiile din Romania

by Dragos Schiopu

Aplicatiile pentru smartphone cu si despre concedii si vacante au inceput sa prinda foarte bine si la noi in Romania. Cu ceva timp in urma am facut un top al celor mai utile aplicatii pentru cand mergeti in vacanta si acum am vrea sa revenim un pic asupra subiectului pentru a va lamuri si convinge cat de utile si benefice sunt astfel de aplicatii.

Sa zicem ca vrei sa cauti „cazare Romania”, de ce sa stai in fata calculatorului la servici dupa program pe cand te poti duce in oras la o cafea cu telefonul in mana si folosind aplicatii gratuite din Apple Store sau Google Play? Sa zicem ca esti interesat de „hoteluri litoral„, in cazul asta, pe langa faptul ca gasesti fotografii mai ai parte si de comentarii de la cei care au fost inaintea ta acolo si in functie de parerile lor poti hotara daca este locatia perfecta de cazare pentru tine si bugetul tau. In cazul in care cauti locuri bune de mancat langa cazarea gasita de tine sau chiar si restaurante care fac „livrari la domiciliu”, la fel ca si in cazul cazarii, poti citi parerile celor care au mancat de acolo si astfel poti sa scapi de dubiile privind calitatea mancarii sau alte detalii importante pentru tine.

Tehnologia a avansat in scopul de a ne face viata mai usoara si din acest motiv au aparut si aplicatiile de travel si in plus multe din ele contin informatii nu doar din tarile puternic dezvoltate, sa stiti ca multi dintre dezvoltatorii acestor aplicatii baga in seama si ceea ce se intampla in Romania.

Din aplicatiile disponibile si pentru ce se petrece in turismul romanesc aveti TripAdvisor, Trip Journal, SkyTrip Road si multe altele dar acestea sunt principalele si cel mai important este ca le puteti descarca gratuit daca aveti un smartphone ce ruleaza pe sistemele de operare iOS sau Android.

s-ar putea sa-ti placa