Acasa Diverse Aplicatii bancare pentru Smartphone-ul tau

Aplicatii bancare pentru Smartphone-ul tau

by Dragos Schiopu

In ultima perioada, din ce in ce mai multe banci au investit in aplicatii pentru smartphone-uri de verificare a contului bancar si pentru efectuare de plati si toate acestea pentru ca train in era tehnologiei.

Mai toate bancile din Romania isi rasplatesc clientii cu posibilitatea de internet banking pentru smartphone-uri ce ruleaza pe sisteme de operare precum iOS si Android. Singurele insistutii bancare care nu ofera aceasta posibilitate sunt BCR, CEC si BRD.

(P) Carduri de cumparaturi, solutia pentru cumparaturi in rate fara dobanda sau comisioane

Prima posibilitate de tranzactionare prin intermediul unui telefon mobil se putea facea prin reteaua Zapp cu 5-6 ani in urma cand plateai optiuunea si puteai transfera banii dintr-un cont in altul dar si sa-ti verifici soldurile, din cate stiu atunci se putea doar prin BRD.

In randurile de mai jos puteti citi informatii despre aplicatiile bancare pentru smartphone-urile ce ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android, toate sunt gratuite si sunt destinate clientilor bancilor urmatoare: ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Citibank, Millennium Bank si Garanti Bank:

Despre aplicatia celor de la ING am vorbit mai de mult, ING Fast Pay este un Homebank mobil ce te ajuta sa verifici soldul, sa platesti facturi, sa transferi bani dintr-un cont in altul de pe smartphone-ul tau, singura conditie este ca trebuie sa ai un smartphone ce ruleaza pe unul din sistemele de operare iOS sau Android.
Aplicatia ocupa 1.1 Mb si se foloseste cu ajutorul Digi Pass-ului oferit de banca odata cu activarea serviciului Homebank, costul aplicatiei ING este zero lei.

Raiffeisen Smart Mobile este aplicatia de smartphone pentru cei care detin un cont bancar la Raiffeisen Bank. Prin intermediul lui poti plati facturi, transfera bani, verificare sold, ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android, ocupa 2.6 Mb si este gratuita.

Banca Transilvania oferta si ei o aplicatie pentru smartphoneul tau ce ruleaza pe iOS sau Android, aceasta ofera multiple beneficii precum simulare de credite, simulator de depozite, harta interactiva cu pozitionarea ATM-urilor BT si convertor valutar, dar si posibilitatea de verificare sold si plati. Ocupa 1.7 Mb si este gratuita.

Citi Mobile este aplicatia pentru smartphone a celor de la Citibank Romania, aceasta ofera posibilitatea pentru clientii bancii de asi gestiona finantele proprii indiferent de locatia lor, poti verifica soldul, efectua transferuri bancare si plati. Ruleaza pe smartphone-urile ce au sistemul de operare iOS sau Android, ocupa 5.7 Mb si poate fi descarcata gratuit.

Millennium Bank ofera posibilitatea clientilor prin aplicatia lor, sa transfere bani, sa efectueze plati si sa-si verifice soldul. Aplicatia ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android, ocupa 1.7 Mb si poate fi descarcata gratuit.

Aplicatia Garanti Bank Romania ofera posibilitatea tuturor clientilor sai de a face simulari de credite si depozite, vizualizare cursuri de schimb valutar, campanii Bonus Card, verificare de sold, si efectuare transferuri bancare. Aplicatia ruleaza pentru cei cu smartphone-uri ce au sistemul de operare iOS si Android, ocupa 2.6 Mb si poate fi descarcata gratuit.

Ultima aplicatie prezentata este destinata celor care au un cont bancar la NexteMobile din Statele Unite ale Americii, aplicatia ofera acces non-stop si ofera posibilitatea de a vizualiza solduri, efectuare transferuri si plati. Este gratuita si ocupa 3.1 Mb.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Laurentiu P. 02-01-2013 - 11:01

scuze, dar induceti lumea in eroare.
Garanti Bank nu a lansat decat varianta aplicatiei pentru IOS (iPhone/iPad/iTab) NU si pentru Android, cum ati prezentat voi stirea.
va recomandam sa actualizati informatiile.

Comentariile sunt inchise.