Acasa Diverse Vodafone Romania ofera companiilor o solutie de facturare accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet

Vodafone Romania ofera companiilor o solutie de facturare accesibila de pe orice dispozitiv conectat la internet

by Dragos Schiopu
Smart Invoice

Daca si tu esti una dintre persoanele ce detine o firma te anunt ca incepand de ieri te poti bucura de un nou serviciu oferit de cei de la Vodafone Romania. Serviciul se numeste Smart Invoice si este un serviciu dedicat pentru emiterea si gestionarea facturilor fiscale si a altor documente documente de plata, precum facturi proforme, chitante si avize.

Aceasta noua solutie din cadrul „Ready Business” se adreseaza companiilor mici si mijlocii, indiferent de activitatea acestora, dar si corporatiilor, si include solutii individuale de voce mobila, voce fixa si internet, precum si solutii integrate si servicii M2M.

Cum poti accesa acest nou serviciu?

Accesul in Smart Invoice se realizeaza direct din browser, prin intermediul unei conexiuni securizate. Utilizatorii au acces la functionalitatile de emitere, livrare, stocare si gestionare a documentelor de plata intr-o maniera simpla si rapida. Mai mult, clientii vor avea acces la informatii actualizate privind incasarile, stocurile si situatia facturilor in timp real.

Ba mai mult decat atat, acest serviciu, Smart Invoice se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet (desktop, laptop, tableta si smartphone). Acest serviciu ofera posibilitatea de a incasa online facturi, fiind acceptati toti procesatorii de plati online din Romania.

Utilizatorii vor beneficia de o crestere a ratei de incasare prin facilitatile de management al incasarilor si prin sistemul de notificari automate trimise clientilor. Mai multe informatii despre solutia dedicata companiilor mici si mijlocii sunt disponibile pe site-ul Vodafone Romania.

s-ar putea sa-ti placa