Acasa Diverse UTOK cauta un geniu al aplicatiilor mobile pentru a-l premia cu 2000 de euro

UTOK cauta un geniu al aplicatiilor mobile pentru a-l premia cu 2000 de euro

by Dragos Schiopu
Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” a fost lansat in 3 martie de catre cei de la UTOK  si pune la bataie un premiu de 2000 de euro pentru cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.
UTOKCei interesati isi pot inscrie creatiile in materie de aplicatii mobile pe site-ul www.utok.ro/app-genius, pana pe 19 aprilie 2015. Nu sunt restrictii pentru categoria aplicatiei, poate fi vorba de un joc, de o aplicatie pentru uz profesional, social sau pentru fitness.

Concursul “Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera.
“Fiecare smartphone si tableta UTOK isi datoreaza succesul si dezvoltatorilor de aplicatii ce ofera noi functionalitati produselor noastre. Prin “Be Tomorrow’s App Genius” dorim sa incurajam aparitia de aplicatii care sa incante, sa uimeasca si care sa ne faca sa le utilizam zilnic. De asemenea, prin premiul de €2000 dorim sa demonstram ca o cariera in dezvoltarea de aplicatii poate aduce recompense pe masura muncii depuse.”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Castigatorul concursului UTOK “Be Tomorrow’s App Genius” va fi desemnat pe baza voturilor acordate pe site, ce reprezinta 40% din nota finala, diferenta de 60% fiind decisa de un juriu specializat. Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului. Castigatorul va fi desemnat pe 27 aprilie.

Pana in acest moment nu a fost inscrisa nicio aplicatie, desi a trecut o saptamana de la lansarea concursului, dar cu siguranta cineva undeva lucreaza de zor la o aplicatie cu care sa cucereasca publicul si juriul.

s-ar putea sa-ti placa