Acasa Diverse Un televizor diferit de la Samsung

Un televizor diferit de la Samsung

by Dragos Schiopu

Pentru ca tot se apropie sfarsitul de saptamana si toata lumea se grabeste sa ajunga in locurile unde se pot relaxa, astazi m-am gandit sa scriu in acest articol despre ceva inedit. De fapt m-am gandit ca ar fi mult mai bine daca as aduce in atentia voastra ceva care va poate fi util in viitorul apropiat si care de ce nu pare a fi un subiect nou pe piata. Sau cel putin eu una nu am gasit nimic despre subiectul pe care imi doresc sa-l abordez, in afara de filmuletul pe care o sa-l las mai jos.

In linii mari va pot spune ca este vorba despre un televizor putin mai special sau poate hai sa-i spunem un televizor iesit din tipare. In mod cert va pot spune ca acest produs apartine celor de la Samsung, dar pentru a ma face mult mai bine inteleasa de ce este atat de special acest televizor va pot scrie cateva dintre caracteristicile speciale ale acestuia:

  • televizorul se numeste „The Frame”, iar cand il opresti designul acestuia pare a aduce o pata de culoare, el semanand mai mult cu un tablou;
  • are aceleasi caracteristici pe care le are lumina de ambient ale iPhon-ului;
  • televizorul „The Frame” are un ecran 4K UHD;

Nu stiu cat de accesibile sunt acest tip de televizoare, dar sincera sa fiu mie una mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu asa ceva in casa. Mai ales sa trec intamplator prin camera cu tv-ul noaptea si sa vad cum isi schimba aspectul designului, cu siguranta ma vor trece fiorii. In schimb sunt sigura ca in scurt timp acesta va fi noul trend in ceea ce priveste noul tip de televizor.

Cel putin sunt constienta de faptul ca pe aceasta piata a produselor electrocasnice si nu numai totul se schimba foarte repede. Nici nu reusesti bine sa te obisnuiesti si sa te acomodezi cu ceva, ca in scurt timp se schimba tehnologia si apare altceva mult mai sofisticat si mult mai pompos. Sincera sa fiu sunt foarte curioasa sa vad cu ce vor mai veni celelalte companii in privinta televizoarelor.

s-ar putea sa-ti placa