Acasa Diverse Tehnologia din spatele aplicatiilor mobile de poker

Tehnologia din spatele aplicatiilor mobile de poker

by Dragos Schiopu

Pe masura ce implicam tot mai mult utilizarea smartphone-ului in activitatile noastre de zi cu zi, aplicatiile mobile puse la dispozitie de furnizorii de servicii sunt tot mai diversificate si tot mai complexe, mai performante. In cazul aplicatiilor ce prelucreaza date personale sau date financiare, este absolut necesara excelenta la un alt capitol: siguranta.

Ne putem gandi la aplicatiile de mobile banking, mobile trading si mai ales la cele de jocuri – pariuri sportive, poker, cazino si nu numai. Toate acestea devin tot mai populare in randul utilizatorilor, iar increderea in nivelul lor de siguranta ajuta mult industria de profil. Cum se poate garanta un nivel ridicat de siguranta? Cu ajutorul tehnologiei, desigur!

In spatele aplicatiilor mobile de pokerr spre exemplu exista o suita completa de mecanisme care permite oricarui pasionat de jocuri sa se bucure de divertisment de cea mai buna calitate in deplina siguranta. Cand spunem poker online spunem PokerStars, brandul atat de cunoscut in domeniu, aproape oriunde in lume, inclusiv in Romania.

Cu tehnologie de ultima generatie, PokerStars este fara indoiala cel mai sigur loc in care te poti juca online, inclusiv de pe mobil, prin prisma aplicatiei dedicate. Aceasta reuseste sa ofere o experienta foarte intensa pasionatilor de poker, dar in acelasi timp asigura protectia deplina a conturilor utilizatorilor.

Pentru a duce siguranta la cel mai inalt nivel, PokerStars ofera clientilor, in Magazinul VIP, posibilitatea de achizitie a unui dispozitiv de securitate RSA. Cu ajutorul sau se poate genera o parola suplimentara atunci cand se realizeaza autentificarea in programul de joc. Dispozitivul RSA este foarte simplu de utilizat, dar si foarte simplu de pastrat: poate fi atasat la un breloc cu chei, varianta ideala si pentru jocurile in deplasare, oriunde te-ai afla.

Fiecare parola generata de acest dispozitiv pus la dispozitie de PokerStars este afisata pe ecran timp de cateva secunde, apoi expira si o alta parola este generata, daca este nevoie. Astfel, contul de client utilizeaza o autentificare prin doi factori, deci securitatea este marita in mod sigur. Compania faciliteaza accesul jucatorilor la astfel de mecanisme de siguranta prin subventionarea semnificativa a pretului de achizitie a unui dispozitiv RSA. Prin programul VIP PokerStars, clientii pot avea o subventie de 40% din costul unui dispozitiv, iar jucatorii de rang Supernova primesc chiar o reducere de 67%.

Tocmai pentru ca sunt atat de populare, aplicatiile mobile din domeniul jocurilor precum pokerul reusesc sa „forteze” mereu tehnologia, iar companiile de profil finanteaza cercetarea, avansul tehnologic in domeniu, elemente care sunt apoi utilizate si in alte domenii, de asemenea in beneficiul utilizatorilor.

Cei de la PokerStars au dezvoltat aplicatii pentru fiecare tip de dispozitiv, iar in cazul gadgeturilor mobile exista aplicatie de descarcat atat pentru iOS, cat si pentru Android. Nu conteaza daca ai un iPhone sau un smartphone dotat cu sistemul Android, vei avea parte de cea mai buna experienta in joc, fara compromisuri in materie de siguranta.

Merita atentie si aplicatia de tip TV, care ofera cele mai noi show-uri de poker din intreaga lume (de exemplu PokerStars Big Game, European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure, Online Poker Show), in orice moment. In plus, se permite acces la diverse video-uri din lumea pokerului, transmisiuni live, show-uri de televiziune, interviuri cu jucatori de top etc.

Tot la capitolul aplicatii de poker, liderul mondial PokerStars ofera PokerStars Live si PokerStars Clock – a doua dintre ele momentan doar pentru cei ce utilizeaza dispozitive cu iOS. PokerStars Clock le permite utilizatorilor sa isi perfectioneze tehnicile de joc. Acestia pot decide exact cum deruleaza un turneu, cu optiuni in ceea ce priveste marimea si durata nivelurilor de blind-uri, buy-in-uri, rebuy-uri si add-on-uri, precum si pauze sau numar de jucatori.

s-ar putea sa-ti placa