Acasa Diverse Samsung plateste 9 mil $ pentru promovarea lui Galaxy Note la Finala Super Bowl

Samsung plateste 9 mil $ pentru promovarea lui Galaxy Note la Finala Super Bowl

by Dragos Schiopu

Samsung plateste 9 Milioane de Dolari pentru a promova printr-un spot publicitar la Finala Super Bowl, smartphone-ul Galaxy Note.
Spotul video pentru Samsung Galaxy Note a fost realizat de catre celebrul regizor Bobby Farrelly, cunoscut pentru filmele sale precum „There’s Something About Mary„, „Dumb and Dumber„, „Kingpin” si multe altele.

Muzica de pe fundalul spotului a fost asigurata de catre trupa The Darkness cu piesa „I Belive in Thing Called Love„, iar in clip joaca solistul Justin Hawkins, supermodelul australian Miranda Kerr, fotbalistul Brian Urlacher si celebrul skate-man Paul Rodriguez.

Difuzarea reclamei la final Super Bowl a costat nici mai mult nici mai putin de 9 milioane de dolari, invistitia fiind facuta pentru ca Samsung Galaxy Note va intra oficial pe piata Statelor Unite pe 19 februarie 2012 prin reteaua AT&T.

Nu trebuie sa va mai detaliem despre ce se petrece in spot si despre faptul ca aceasta reclama este un atac asupra concurentei, vizand razboiul Apple cu Samsung cunoscut in toata lumea.

s-ar putea sa-ti placa