Acasa Diverse Samsung Galaxy Note vine pe piata din Romania impreuna cu o super promotie

Samsung Galaxy Note vine pe piata din Romania impreuna cu o super promotie

by Dragos Schiopu

Samsung GALAXY Note revine cu o noua surpriza!
Cumpara in perioada 5 martie – 15 aprilie 2012 un Samsung GALAXY Note, inscrie-te prin intermediul Tab-ului „Promotie Galaxy Note” pana pe 30 aprilie si vei primi 400 de lei pe un card personalizat ING + 6 luni TV live pe mobil cu ajutorul aplicatiei Seenow!

Samsung Galaxy Note este o noua categorie de smartphone-uri, are o diagonala a displayului de 5.3 inch, cand il vezi nu stii daca ai de-a face cu un smartphone sau o tableta, ecranul generos cu rezolutia de 800×1280 pixeli, Super AMOLED cu Gorilla Glass si un super procesor Dual-Core ARM de 1.4 GHz. (verifica cel mai bun pret de pe piata)

Vine cu sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread, iar Samsung hotaraste la acest super display sa adauge si un S Pen (Stylus Pen). Galaxy Note poate fi vazut ca un Galaxy S2 mai mare si mai puternic, diferentele dintre ele sunt destul de mari.

Preferintele consumatorilor sunt destul de ciudate dar nu stiu cat de util si interesant ar fi ca utilizatorii sa se intoarca la S Pen, moda terminata deja de ceva ani. Din avantajele folosirii unui astfel de tableta – smartphone as putea aminti capacitatule displayului, 5.3 inch te ajuta mai ales la mailuri si navigare pe internet, faptul ca este rapid datorita performantelor hardware, capacitatea bateriei care este de 2500 mAh, forma eleganta, camera foto de 8 Megapixeli plus camera foto frontala de 2.0 Megapixeli pentru convorbiri video si faptul ca este foarte subtire si usor in greutate.

Din dezavantajele folosirii lui Galaxy Note am putea preciza lipsa sistemului de operare ANdroid 4.0 Ice Cream Sandwich care ar putea aduce avantaje destul de mari in folosinta smartphoneului la capacitati mult mai mari, dar cu siguranta in viitor acesta va fi cu siguranta disponibil, din pacate pe Android Market nu sunt suficiente aplicatii din categoria Office si Business, lucru care l-ar avantaja, lipsa de aplicatii pentru S Pen, iar potentialii cumparatori nu sunt foarte multi in momentul de fata.

Odata cu intrarea pe piata din Romania a lui Samsung Galaxy Note, producatorul pune la dispozitie o super oferta, valabila in perioada 5 martie – 15 aprilie 2012, in care la achizitionarea smarphone-ului primesti 400 RON pe un cadr personalizat ING plus 6 lungi gratuite de TV Live pe mobil prin intermediul aplicatiei Seenow, indireferent de unde cumperi telefonul, conditia sa fie cumparat de la un operator mobil sau de la un magazin online autorizat Samsung.

Da viata ideilor tale cu oferta GALAXY Note

Pretul de achizitie a lui Samsung Galaxy Note la liber este de aproximativ 2499,00 RON, iar operatorii Vodafone si Orange il propun la diferite preturi in functie de pachetul de voce si date ales.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Groparu 06-03-2012 - 12:37

…intreb si eu: unde putem confirma aceasta informatie? Pe site-ul producatorului nu scrie nimic, QR codul este prea mic pentru a-l scana, pe site-ul ING – asijderea…

admin 06-03-2012 - 14:04

Pai orice promotie, oferta, pont, deal sau cum vrei tu sa-l numesti, mai intai este dat publicitatii dupa care este confirmat si de catre oficiali 🙂 De cele mai multe ori informatiile le gasesti si in magazinele partenere Samsung.

Comentariile sunt inchise.