Acasa Tehnologie >Nokia C7-00

>Nokia C7-00

by Dragos Schiopu

>Am primit acest telefon cadou de la Nokia în cadrul concursului Nokia Qt Developers. Pe scurt: telefonul a fost lansat în octombrie 2010, are un ecran AMOLED capacitiv cu o rezoluție de 360 x 640 pixeli și poate reda 16M de culori, multitouch, cu senzor de proximitate (oprirea ecranului atunci când telefonul este la ureche). Memoria internă are o capacitate de 8GB, memoria RAM este de 256 MB, iar cea ROM de 1GB. Se poate folosi și un card microSD de până la 32GB. Conexiuni de date: GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, 3G – HSDPA (10.2Mbps) și HSUPA (2Mbps), WLAN – WiFi 802.11 b/g/n, bluetooth 3.0 cu A2DP. Camera foto: 8 MP, rezoluție maximă 3264 x 2448 pixeli, flash dual-led. Posibilitate de înregistrare video HD, la 720p, 25 fps. Telefonul are frontal și o cameră VGA pentru apeluri 3G. Sistemul de operare este Symbian^3, iar procesorul este de tip ARM11, 680 Mhz. Telefonul are și GPS și vine cu Ovi Maps preinstalat.
Alte facilități: compas digital, tv out, player pentru MP3, WMA, WAV, eAAC, DivX, XviD, MP4, H.264, H.263, viewer pentru documente office (Word, Excel, PowerPoint, pdf), Adobe Reader, Flash Lite etc.
Și acum și câteva imagini:

Nokia C7-00 oprit

Home screen
Meniul

Aplicațiile
 
Angry Birds rulând pe Nokia C7-00

Blogul Dev-Hell pe browserul implicit al telefonului

 Un videoclip de pe Youtube rulând în playerul Flash

Blogul Dev-Hell în Opera Mobile

 Ovi Store

 Ovi Store – categoriile de jocuri 😀

Ovi Store – Top Free Games
Din câte am văzut, prețul acestui model este undeva între 1500-1600 de lei. Nu este deloc mult pentru un smartphone Nokia. Printre alte chestii interesante pe care le-am găsit la acest telefon: are emițător radio și poți să „emiți” muzica pe care o asculți pe telefon, astfel, o poți asculta la radioul din mașină, dacă nu ai altă posibilitate de a conecta telefonul la radioul mașinii (de ex. prin Line in)
 FM Transmitter
Music Player
Mai jos, câteva imagini realizate cu acest telefon:

 
Concluzia: Un telefon super, de dimensiuni mici, potrivit pentru oricine și în orice situație. SE MERITĂ!

s-ar putea sa-ti placa