Acasa Diverse Monitorul 4K Asus ProArt PA328Q acum si in Romania

Monitorul 4K Asus ProArt PA328Q acum si in Romania

by Dragos Schiopu

as

Noul monitor a celor de la Asus este destinat iubitorilor de arta, celor care sunt tot timpul in fata calculatorului si fac continut media pentru utilizatori. Se pare ca de data aceasta cei de la Asus s-au orientat catre un alt domeniu, catre cei care lucreaza in grafica si modelare 3D. Artistii digitali vor aprecia acest nou monitor adaugat recent in gama celor de la Asus, atat din punct de vedere a culorilor vii cat si a performantelor la care este capabil sa lucreze.

Asus a anuntat lansarea noului monitor ProArt PA328Q 4K/UHD (Ultra-high definition) pe piata din Romania. Se pare ca cei de la Asus nu au vrut sa neglijeze artistii romani, astfel oferindu-le aceleasi avantaje precum si celorlalti din acest domeniu.

Monitorul este conceput in special pentru fotografi, producatori de continut video si graficieni, avand o diagonala de 32 inch si oferind o rezolutie maxima 4K/UHD (3840×3160 de pixeli), cat si o densitate de 138pixeli per inch. Monitorul are un aspect elegant, cu o rama foarte subtire si se potriveste de minune in biroul oricarui pasionat de IT.

Monitorul, printre multe alte avantaje, este precalibrat din fabrica, astfel avand o acuratete de (∆E ≤ 2), cu nuante de culori sRGB 100%, cat si un spatiu Rec. 709 (HDTV), ideal pentru productia video.

Pe langa faptul ca monitorul beneficiaza de cele mai noi tehnologii si are un design extrem de atractiv, mai vine echipat si cu Asus Eye Care, conectivitate extinsa HDMI 2.0 si MHL 3.0 pentru ca intregul continut 4K/UHD sa fie redat la maxim de pe dispozitivele mobile la 60Hz sau 30Hz.

Intrucat este un monitor dedicat celor pasionati de grafica si media, panoul IPS ofera unghiuri de vizualizare extrem de bune, 178 de grade, astfel facand posibila o claritate cat mai ridicata atunci cand este privit din lateral.

Monitorul, a fost premiat in 2014 cu premiul Red Dot Award, atat pentru designul remarcabil cat si pentru performantele extrem de bune. In Romania, monitorul va fi disponibil la pretul de 5900 de lei.

s-ar putea sa-ti placa