Acasa Diverse IT Assist primeste din partea Microsoft premiul “Best Growth Partner 2022”

IT Assist primeste din partea Microsoft premiul “Best Growth Partner 2022”

by Dragos Schiopu

Flexibilitatea serviciilor cloud sunt din ce in ce mai necesare avand in vedere ca transformarea digitala ale proceselor interne ale companiilor se bazeaza pe asta. In cadrul evenimentului organizat de catre Microsoft Romania si dedicat tuturor partenerilor sai locali, compania IT Assist a fost recompensata cu premiul “Best Growth Partner 2022”.

Deoarece s-a inregistrat cea mai mare crestere in 2022 a companiei, Microsoft si-a premiat partenerul. Iar premiul respectiv certifica eforutrile pe care specialistii din cadrul IT Assist le-au depus si inca le depun pentru a sustine companiile romanesti in efortul lor de a migra catre un mod de lucru mult mai flexibil, dar in acelasi timp si eficient din punct de vedere al costurilor.

Unul dintre principalele obiective ale IT Assist este adoptarea si utilizarea serviciilor cloud, astfel compania a ajuns parterner Microsoft pe tehnologii cloud inca din anul 2015. Atat pandemia cat si transormarea serviciilor digitale au facut din cloud o piesa centrala a noilor experiente digitale, aceasta tendinta fiind manifesta la nivel global.

Specialistii de la Gartner spun ca veniturile globale estimate din cloud in acest an sunt de 474 de miliarde de dolari. Aceasta suma fiind in crestere fata de 408 miliarde de dolari inregistrata in anul 2021. Pentru viitor, specialistii preconizeaza ca veniturile din cloud vor depasi veniturile non-cloud pentru cele mai importante segmente de piata IT de tip enterprise.

Premiul obtinut de aceasta data vine in completarea celor pe care Microsoft le-a acordat IT Assist, mai exact vorbim despre premiul Microsoft Best Managed Services Provider din 2017 si Microsoft Best Partner Productivity Solutions din 2018, acestea fiind si cele mai importante premii.

Cum suita de premii are la baza activitatea echipei de specialisti IT Assist, care au acumulat un set de peste 10 competente Microsoft Gold in arii de activitate legate de Productivitate, Cloud, Datacenter, Surface, Business Applications, dar si multe alte certificari pe tehnologiile Microsoft.

s-ar putea sa-ti placa