Acasa Diverse Idei de cadouri pentru barbati de Sarbatori

Idei de cadouri pentru barbati de Sarbatori

by Dragos Schiopu

M-am gandit sa scriu un articol intitulat „Idei de cadouri pentru barbati de Sarbatori”, care sa va ajute sa luati o decizie buna cand vine vorba despre achizitionarea unui cadou. Desi fiecare are in minte ceva anume, este mai usor cand avem si o astfel de lista.

Cadou

Barbatii apreciaza cadourile pe care le pot folosi cu adevarat (care nu vor sta in sertar, de exemplu), astfel un gadget ar putea fi chiar alegerea ideala. Nu trebuie sa va ganditi ca pretul lor este prea mare. Eu am sa fac o lista cu diverse astfel de dispozitive in functie de buget si am sa incerc sa includ cat mai multe astfel de gadget-uri. Puteti lasa si comentarii daca aveti si alte idei.

Ceas

Ceasul este un accesoriu elegant, fiind mai mult decat un simplu obiect de masurat al timpului. Probabil sau mai mult ca sigur, ceasul este singura bijuterie cu adevarat eleganta pe care o poate purta un barbat, fiind apreciat in acelasi timp si de femei. Desi nu este un gadget inteligent, ceasul va ramane mereu un accesoriu important pentru orice barbat.

Ceas Inteligent – Smartwatch

Am scris mai sus cate ceva despre ceasurile clasice, dar pentru cei ce vor mai mult decat un accesoriu elegant, smartwatch-ul sau ceasul inteligent este gadget-ul perfect. Timpul insa aduce cu el noi tehnologii, iar moda se schimba odata cu el. O lista cu peste 70 de astfel de produse se gaseste si pe Emag.

Camera de masina

O camera de masina este foarte folositoare pentru orice sofer. De asemenea, cred ca oricine prefera sa revada peste ani locurile prin care a fost. O camera de masina nu este doar un cadou frumos, ci si o necesitate si cred ca oricine si-ar dori una. Varianta camerelor de masini este una foarte extinsa.

Telefon mobil

Telefonul mobil este un cadou mai scump, dar ar putea fi si acesta luat in considerare, mai ales ca sunt si reduceri in perioada de Craciun.

Drona

Probabil cea mai buna jucarie pentru un barbat. Preturile pentru aceste produse au scazut foarte mult, iar Emag are in oferta 96 de produse si accesorii.

Laptop/Notebook

Chiar daca telefoanele si laptopurile sunt cele mai scumpe cadouri care se pot face, si acestea se pot lua in calcul.

eBook Reader

eBook Reader-ele sunt o alta alegere foarte buna pentru cei pasionati de citit. Momentan Emag are 7 modele de astfel de dispozitive, iar preturile sunt bune, cel mai putin costisitor fiind 189 de lei, insa o alegere foarte buna ar fi acest model, care costa mai mult dar este net superior.

s-ar putea sa-ti placa