Acasa Diverse Husele de telefoane protejeaza sau sunt doar un accesoriu?

Husele de telefoane protejeaza sau sunt doar un accesoriu?

by Dragos Schiopu

Husele de telefoane protejeaza sau sunt doar un accesoriu? Aceasta este o intrebare la care raspunsurile sunt impartite in mai multe directii si asta pentru ca unii vor husa pentru protejarea telefonului iar altii vor doar pentru ca astfel isi scot in evidenta atat telefonul cat si pe posesorii acestora.

De cele mai multe ori la telefoane se sparg ecranele si asta din cauza ca sunt scapate, ei bine daca aveti folie pe ecran si husa cu siguranta sunt sanse mai mari sa scapati fara stricaciuni, mai ales la iPhone la care costurile de reparatie sunt ceva mai piperate fata de concurenta.

Nu trebuie uitat ca un telefon folosit cu grija si protejat, poate insemna mai multi bani la revanzare, astfel ca nu uitati sa aveti grija de ele pentru ca nu sunt simple telefoane cu deviceuri ce va definesc stilul de zi cu zi. Au trecut vremurile in care telefoanele mobile erau folosite doar pentru apeluri si mesaje text, acum sunt adevarate gadgeturi ce ne fac ziua mai usoara atat in timpul liber cat si la serviciu.

verus_margini_alumniniu_

Daca cautati prin magazine sau pe internet huse iphone 5s sau huse iphone 6 gasiti o multime de variante pentru orice tip de buget. Cele mai cautate sunt cele transparente din silicon pentru ca sunt foarte subtiri si finute si nu incomodeaza utilizatorul telefonului mobil cu nimic. Pentru Samsung cele mai cautate sunt husele de tip flip care au si un mic ecran din plastit transparent pentru a vedea cine va apeleaza, astfel sa nu fie nevoie ca tot timpul sa desfaceti husa sa vedeti cine suna. Aceste huse dau o nota in plus de eleganta, ele fiind de cele mai multe ori simple si dintr-o singura culoare.

s-ar putea sa-ti placa