Acasa Diverse Huawei Vision – acum disponibil la COSMOTE si Germanos

Huawei Vision – acum disponibil la COSMOTE si Germanos

by Dragos Schiopu

Un nou smartphone intră în portofoliul COSMOTE şi Germanos, începând din această săptămână. Huawei Vision va deveni alegerea perfectă pentru cei interesaţi să combine tehnologia de ultimă oră şi stilul, accesând în acelaşi timp o interfaţă mobilă 3D.

Cântărind numai 121 grame, smartphone-ul Huawei Vision funcţionează cu Android 2.3 Gingerbread, are o memorie internă de 1GB şi un procesor Snapdragon de 1Ghz. Ecranul senzitiv de 3,7 inci are interfaţă multitouch capacitivă, cu 480 x 800 pixeli şi ecran de protecţie din sticlă minerală, în timp ce designul ultra slim, de 9,9 mm, desăvârşeşte aspectul carcasei din aluminiu unibody.

Ecranele de aplicaţii sunt acum mai uşor de organizat şi accesat, prin interfaţa mobilă 3D inclusă, care permite navigarea între ecrane, oferind o experienţă intuitivă şi plăcută. Experienţa 3D este, de asemenea, accesibilă tuturor fanilor pasionaţi de entertainment video, datorită jocurilor online 3D preinstalate, cum ar fi „Order & Chaos Online” sau cele consacrate – „Angry Birds” şi „Asphalt 6: Adrenaline”.

Orice moment special poate fi fotografiat şi apoi împărtăşit cu ajutorul camerei de 5MP, cu bliţ cu LED şi autofocus, care suportă filmări HD la 720p.

Huawei Vision este disponibil în reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos, la 49 lei cu abonamentul COSMOTE Smart L. Pentru 28,52 euro pe lună (TVA inclus), Smart L include 200 minute naţionale/internaţionale în zona 1, 1500 minute în reţea, 1000 SMS-uri în reţea, 1000 minute către destinaţii fixe Romtelecom, 200 MMS-uri în reţea şi 1GB trafic de date. Terminalul este, de asemenea, disponibil şi fără abonament, pentru 899 lei (TVA inclus).

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

zango 02-02-2013 - 15:37

nu stiu de ce va place sa umbflati articolele si sa prezentati niste nimicuri ca pe sfantul gral, telefonul nu inglobeaza tehnologie de ultima generatie, nici hardwhere nici softwhere, iar pretul la liber e cu 100 fata de majoritatea magazinelor si spun asta ca am gasit magazine care vand telefonul si cu 635 de roni, asa ca multumim cosmote si germanos ca si tu incerci sa tragi tepe la romani !!!

Comentariile sunt inchise.