Acasa Diverse Furtun de presiune pentru apa si alte echipamente ce pot fi comandate de la Tehnovest

Furtun de presiune pentru apa si alte echipamente ce pot fi comandate de la Tehnovest

by Dragos Schiopu

Tehnovest pune la dispozitia clientilor o gama larga de accesorii si consumabile industriale, pneumatice si hidraulice. Stocul este unul generos, imediat disponibil si printre altele sunt incluse si diverse tipuri de furtunuri.

Furtunul de presiune pentru apa se poate utiliza in mai multe domenii, fiind destul de flexibil si rezistent la anumite conditii meteo, detergenti diferiti sau alte substante chimice.

Tehnovest iti pune la dispozitie furtun presiune apa de inalta calitate, cat si alte echipamente utile pentru domeniul industrial, pneumatica si hidraulica. In functie de ceea ce ai nevoie, poti arunca o privire peste cele 300.000 de produse deja disponibile pe stoc. Daca nu ai gasit necesarul tau, poti consulta si sectiunea de stoc extern, unde mai ai la dispozitie inca 120.000 de produse direct de la furnizor.

Produse speciale pentru proiectele tale

La Tehnovest ai la dispozitie mai multe produse speciale pentru proiectele tale. In functie de ceea ce este necesar, pe site gasesti conectori si adaptoare furtun, racorduri filetate, fitinguri, cuple rapide, furtunuri, tevi si coliere, robineti cu bila, robineti de inchidere, dispozitive pentru masurarea presiunii si a temperaturii, sisteme de aer, electrovalve, distribuitoare, supape, amortizoare de soc si de zgomot, vacuum, cilindrii, pistoale de suflat, scule de mana, supape de siguranta si consumabile industriale.

Toate acestea sunt disponibile in mai multe variante si modele, pentru a se potrivi cu exactitate proiectului in cauza. Calitatea lor este una superioara, sunt confectionate din materiale rezistente si se pot folosi in mai multe domenii. Pentru a vedea pretul lor, este necesar sa selectezi varianta de produs dorita.

Furtun de presiune, de asemenea disponibil aici

Furtunul de presiune pentru apa este disponibil in mai multe variante, respectiv dimensiuni. Acesta se utilizeaza la transportul apei calde si a solutiilor pentru curatare in industriile alimentare, igienizarea silozurilor sau a camerelor frigorifice, cat si la alte aspecte. Furtunul este foarte usor de manevrat, este flexibil si rezistent la ozon, diverse conditii meteorologice, cat si la detergenti sau substante chimice. Exteriorul sau este realizat cu o formulare speciala, rezistenta la grasimi, pentru ca furtunul sa fie mai rezistent in timpul actiunilor de curatare si dezinfectie in industria alimentara. Calitatea sa este una superioara, ceea ce il face potrivit in acest caz.

Tot in materie de industrie alimentara, magazinul online Tehnovest iti pune la dispozitie si furtun alimentar ideal pentru trecerea fara presiune a gazelor si lichidelor, precum apa, apa potabila, aer, argon, vin, suc de fructe, apa minerala, unele bauturi (in afara berii), limonada si pentru distribuirea produselor grase. Acesta se foloseste pentru produsele alimentare a caror temperatura nu depaseste 40 de grade Celsius. Inainte de utilizarea initiala, acest furtun necesita o curatare completa. Sunt disponibile mai multe variante ale furtunului, atat in materie de dimensiuni, cat si presiunea de lucru.

Sute de mii de produse in stocul extern

Chiar daca in magazinul online sunt disponibile peste 300.000 de produse in materie de pneumatica, hidraulica si consumabile industriale, Tehnovest mai dispune si de un stoc extern. Acolo ai la dispozitie alte 120.000 de produse, dintre care poti alege ceva special direct de la furnizor.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea produselor, poti suna la numerele de telefon sau la adresa office@tehnovest.ro.

s-ar putea sa-ti placa