Acasa Diverse Doua extensii utile pentru browserul tau

Doua extensii utile pentru browserul tau

by Dragos Schiopu

unnamed

1. Adblock

Principalul rival al firmelor de publicitate este Adblock. Acesta blocheaza reclamele si pop-urile care apar in site-uri indiferent de platforma pe care lucreaza.

Adblock este disponibil pentru toate soft-urile de browsing inclusiv Chrome si Mozilla.

Utilizarea internetului cu Adblock devine pasnica din momentul instalarii. Paginile care contin reclame se vor deschide mai repede iar continutul acestora devine mai simplist. Atentia utilizatorului ramane asupra continutului important din pagina iar reclamele vor disparea.

O notificare mica in coltul din dreapta jos permite utilizatorului sa afle atunci cand a fost blocata fereastra de tip pop-up. Site-urile pot fi usor gestionate prin sistemul adblock, toate informatiile si elementele din pagina care nu sunt concludente cu dorintele utilizatorului dispar.

Adblock se poate gasi gratuit in toate magazinele de aplicatii si extensii a browserelor de internet.

download

2. Smoth Gestures

Smoth Gestures a devenit in timp o extensie interesanta si atractiva pentru consumatorii de Chrome. Aceasta lucreaza precum un sistem touch-screen numai ca de data aceasta cursorul preia locul degetului. Este usor de folosit, singurul buton pe care il vei tine apasat este click dreapta iar gesturile de care ai nevoie sa navighezi mai repede le vei invata cu usurinta.

Prin desenarea unor linii pe ecran browser-ul percepe informatia si o transforma intr-o scurtatura, astfel majoritatea butoanelor pe care le accesezi zilnic vor deveni inutile.

Extensia poate fi controlata si gestionata in functie de preferintele utilizatorului.

s-ar putea sa-ti placa