Acasa Diverse Cum stii ca ai geamul stricat?

Cum stii ca ai geamul stricat?

by Dragos Schiopu

Fiindca tot suntem in plin sezon de iarna, inca ma mai gandesc la momentul in care mi s-a stricat geamul si am trait un puternic disconfort pana am gasit o firma de reparatii termopane din sectorul 2.

In primul rand e important sa stii cum sa iti dai seama atunci cand geamul tau este stricat. Daca vei sti din timp e foarte posibil sa ai costuri mai mici. Cum asa? Iti voi explica mai clar in cele ce urmeaza.

Montajul este deosebit de important

Desi a fost recent montat, geamul prezenta anumite defecte pe ici pe colo, carora nu le-am acordat o importanta deosebita si am mers pe incredere. In acest sens, va recomand sa alegeti cu mare grija de unde va cumparati geamurile si inca un aspect de care trebuie sa tineti cont este cel referitor la atentia cu care este montat.

Chiar daca geamul este unul de calitate, daca nu este montat asa cum trebuie vei avea parte de multe surprize neplacute, pe care, din pacate, le-am trait si eu, astfel ca vorbesc din propria experienta.

Se pierde căldura

Cu toate ca aveam centrala termica pornita si era chiar la un nivel destul de ridicat, simteam ca temperatura din camera nu era deloc cea dorita, ba chiar se pastra in continuare la fel de frig.

Atunci mi-am pus prima oara un semn de intrebare si am tot incercat sa gasesc raspunsul. Initial am crezut ca centrala mea termica nu este suficient de puternica pentru a face fata, mai ales ca temperatura de afara era mult scazuta sub 0 grade Celsius.

Apare condens

Un alt aspect care m-a pus puternic pe ganduri a fost faptul ca am observat condensul care se forma in fereastra termopan, culmea, recent achizitionata.

Era foarte clar ca ceva este in neregula si am inceput sa cred ca felul in care a fost montata fereastra este motivul, ceea ce a fost si adevarat, avand dreptate pe deplin.

Nu izoleaza fonic

Totodata, atunci cand iti pui o fereastra termopan esti constient ca aceasta nu trebuie sa izoleze doar caldura, ci si sunetele. Ei bine, se pare ca geamul pe care eu l-am avut nu facea nici una dintre acestea sau cel putin, nu la nivelul care era de dorit, lasand multe asteptari.

Seara de seara eram deranjat de sunetul masinilor care treceau pe langa geam si dimineata eram trezit de forfota specifica Bucurestiului.

Cum am gasit o firma de reparatii termopane din sectorul 2

Imi era foarte clar ca este o problema si am inceput sa caut o firma de reparatii termopane din sectorul 2. Desi sunt foarte multe, nu toate iti pot oferi aceeasi calitate a serviciilor.

Ceea ce a contat pentru mine de aceasta data a fost experienta pe care o avea echipa respectiva si diversitatea serviciilor pe care le putea oferi, mai concret ce anume pot repara la o fereastra termopan si cat de repede pot rezolva acea problema.

In felul acesta am dat de service-termopane.net si chiar va recomand si voua. Aceasta firma de reparatii termopane din sectorul 2 s-a dovedit a fi una foarte profesionista, reusind intr-o scurta perioada de timp sa remedieze problema, sa monteze asa cum trebuie geamul si sa imi ofere confortul necesar.

Pot spune ca e foarte important sa stii cand e geamul tau stricat si sa apelezi mereu doar la profesionisti fiindca, desi in prima faza poate vrei sa iesi mai ieftin, pe termen lung vei avea costuri mai ridicate (in cazul meu a fost caldura risipita si faptul ca am montat a doua oara fereastra respectiva).

s-ar putea sa-ti placa